VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Nu ska jag....

Kategori: Jag o min vardag

 
 
....."Gnälla" lite...haha
 
Men är så trött på detta. Hade det i början av året i över en månad. Nu har jag gått med det igen i över en månad.
 
Ont i vänster axel som strålar ut i hela armen, den domnar och värker. Kan ju knappt lyfta något med den, ja inte göra mycke alls. Ont dygnet runt och vaknar upp varje morgon med att knappt kunna röra armen. Inte nog med det, nu har de spridit sig till högran oxå. Vad fan är detta för skit. De går ju ända upp i ncaken oxå, upp bakom vänster öra. Ibland är skuldran oxå åt helvete och de gör sen ont i hela ryggen......grrrrrr
 
Frågan är om jag nu fått det mormor och mamma har, det är ju lixom ärftligt. Det jobbiga är att inte veta vad det är. Vet man bara så kan man ju handskas med det på ett annat sätt...*suck*. och inga värktabletter funkar, inte ens såna med morfin.. Tur jag inte jobbar med sånt som på Sveaplast, för det hade aldrig gått. Lugnast är när jag ligger ner i sängen på rygg, men de kan jag ju inte göra 24/7. Inte jag med så mycke energi.
 
Ringer man VC så skickar dom mig bara till sjukgymnasten, där får man massage. jaha, som om de skulle hjälpa då. NEJ, det har det inte gjort. Så får väl snart ta tag i det och uppsöka en läkare som kan reda ut vad det är för skit.
 
Såja, slutgnällt för mig
 
Tack och hejdå....nu tar jag strax tåget till Hässleholm för en träff med Emma och lite shopping
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: