VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

170522

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Hej folket!
Det var ett tag sedan, men som jag sagt så har jag börjat studera på komvux, vård och omsorg. Nästa fredag tar termin 1 slut. Och alltså sommarlov till den 16 augusti, men inte för mig för jag har fått sommarjobb på ett äldreboende på annan ort. Fick schemat förra veckan, blir mestadels kvällar. Fick även ett andra jobb som gäller natten, så nu har jag alltså två stycken. Gissar att jag får ta bort ett ifall de krockar för mycket. Måste ju lixom få sova oxå. Nåja jag är nöjd och glad att denna termin gått åt rätt håll med bra betyg. Nu ser jag redan framemot nästa termin.
 
Händer lite mer kul här och även mindre kul.
Min ena granne flyttar, vilket är himla trist eftersom vi blivit så bra kompisar, men i gengälld så tar en annan gammal vän över hennes lägenhet. Hade jag fått bestämma så skulle båda bott kvar :P.
 
Kanske att jag kommer att blogga lite nu framöver, vi får se vad jag hinner med o vad som händer.
 
En bild på mina kisar som nu är 13 månader gamla, tiden har gått fort och dom blev fort stora. I mars var jag iväg och fick dom kastrerade och veterinären hade ju vägt dom, nästan så exakt 5 kg var...wow vilka stora pojkar var min tanke direkt.
En liten bild på mina pälsklingar, Månz till vänster och Mikki till höger
 
Ha de så gott tills vi hörs igen
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: