VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

idol kväll

Kategori:

 
Med hemligt besök.  Chips o lite relax, mums. Valde bort fest idag o gör nog samma imorgon.  
Heja Ludvig o Molly o Lisa o Josefin
 
Förresten mobil bloggar detta inlägg

Wrong Turn: Last Resort

Kategori: Filmtips

 
 
Ett plötsligt och mystiskt arv tar Danny och hans vänner till Hobb Springs, en bortglömd resort i West Virginia. Ett socialt och tafatt par, Jackson och Sally, har vaksamt tagit hand om Hobb Springs och introducerar Danny till den länge förlorade familjen han aldrig känt. Snart tvingas Danny att välja mellan sina vänner och hans blodsarv.
 
 
 
 
 

Halloween

Kategori: Jag o min vardag

 
Temat denna helgen, ja eller helgen heter ju så.
 
Är bjuden på en fest där det är ett måste att klä ut sig, inga problem, bara kul. Men festen är på annan ort och ni vet ju hur jag är med att sova borta, så hittar jag ingen som kan köra mig hem på natten så blir det att stanna hemma. Kanske någon läsare som är sugen på att åka med om jag ska dit? Ni vet hur ni får tag i mig!!!
 
Sen äter jag ju en del mediciner och utredningen för Menieres sjukdom börjat och vet inte om jag är så sugen på att dricka då. Gillar inte att dricka med mediciner i kroppen.
Sen är det kanske inte så lämpligt heller med tanke på att yrseln kommer och går, finns fler symptom men de kan kvitta. Inte det som detta inlägget handlar om.
 
Får se när jag kommer hem idag, vad som händer. Nu är min frukostrast över
 
Så hur är det med er då, ska ni klä ut er och gå på fest?
 
 
 

Patetiska människa

Kategori: Tankarna flödar

 
Så ja, nu har min stalker hittat till min blogg igen, som jag har väntat eftersom jag öppnade upp den igen från skyddat redan i våras...och så här har personen kommenterat, hoppas denne blir glad nu och får se att kommentaren kom med öppet....
 
 
"Vem är du att kommentera spring bakom ryggen? I hur många förhålanden har inte du varti otrogen? Till och med när din kille låg i rummet brevid och sov! Det finns många exempel på vad du har smugit med. Se om du vågar publicera detta. Nä just det, det är ju din blog och du väljer vad som publiceras. Tänk på att allt du säger om att vara ärlig och att du alltid är rak och säger sanningen, det vet i stort sett hela byn om att du är inte det du säger dig vara."
 
haha, jag otrogen när min kille låg i rummet bredvid, den var ny, kan du inte kommar med nåt bättre/värre om mig. Du kan ju snart skriva mina memoarer.
 
Helt seriöst, att du bara orkar lägga dig i mitt liv och försöka leva det. och allt det som du anklagar mig för rör mig inte i ryggen, jag vet bäst själv och du lever i en fantasi värld så du tror på allt du inbillar dig. Och helt klart så känner du inte mig eftersom du fortfarande inte fattat att jag inte bryr mig ett dugg om vad folk tycker, tror och tänker om mig. Mina vänner vet vem jag är osv och det räcker för mig.
 
Måste vara himla svårt för dig att inte ha skaffat dig ett liv. Så fatta en gång för alla att jag ger blanka fan i vad du tycker och tror dig veta om mig. Du är en ensam patetisk människa som uppenbarligen inte har ett eget bra liv. Att du är avundsjuk på mig är ju ett klart tecken med tanke på alla kommentarer du lämnat här i min blogg. Kom ihåg att jag och mina vänner skrattar åt dina kommentarer,
 
IQ befriade idioter är alltid de som är värst med att vara avundsjuka och inte ha ett eget liv. Och sen inte fatta att jag växer och växer och mår så jävla bra för varje gång någon ser ner på mig eller liknande. För det innebär ju att jag har något som personen vill ha. Och att den absolut inte vet vem jag är, ja ja du tror dig veta..haha..det bjuder jag på. Så fortsatt trevlig läsning av min blogg.
Och snälla lär dig stava tack, för alla dina kommentarer har stavningsfel
 
och återigen, sådant här får mig att må så jävla bra alltså. Jag är störst, bäst och vackrast typ..haha
 
 
 
 
 
 

Vilket jävla svin

Kategori: Tankarna flödar

 
 
Jag är medlem på en sida, vilken kan kvitta. I alla fall så har jag inte bild på mig där och ej heller var jag bor, bara Skåne. Lite hemlig vill man ju vara. Känna av läget och sånt där.
 
Så idag fick jag ett oanständigt mail där, ett riktigt äckligt sådant kan jag säga. Inget förvånar mig längre när det gäller killar som är desperata.
 
Men till saken hör att jag vet var denna killen bor och han har redan tjej vilket han dessutom skrev att han hade, och det som mailet bl a handla om var att han ville träffas i smyg. Hallååå han har inte ens sett mig o vet inget om mig...patetiska idiot.
 
Men det värsta är ändå att jag kom på vem killen är utan att ha sett bild, nu är frågan om hans tjej ska få veta vad han gör bakom hennes rygg eller inte. Jag känner henne inte, vet bara vem hon är för att jag sett på hans facebook sida vem han har förhållande med.
 
Förmodligen kommer jag inte att göra något eftersom det inte är en person jag känner, och jag lägger mig inte i andras liv. Förmodligen hade jag kanske gjort det om det hade varit en nära vän där jag fått veta säkert att dennes respektive var otrogen. Eller nä, jag vet inte...har tack o lov aldrig hamnat i en sådan situation vad jag minns i alla fall.
 
Men usch för tjejer och killar som springer med andra bakom ryggen, då är det ju bättre att göra slut om man nu inte trivs eller inte får ut vad man vill i sitt förhållande.
 
 

Än så länge....

Kategori: Serier

 
 
...för såklart finns det en del på TV oxå.
 
 
 

Haven

Kategori: Serier

 
 
Ooops, har visst missat att säsong 5 av "Haven" har startat. Klantigt...
Men nu har jag i alla fall de 7 avsnitt som släppts så här långt.
 
 
 
 
 

The Expendables 3

Kategori: Filmtips

 
 
 
Världens farligaste legosoldater, The Expendables, ledda av Barney Ross (Stallone), möter ansikte mot ansikte med gruppens medgrundare Conrad Stonebanks (Gibson). Ross var tvungen att döda Stonebanks efter att han blev en hänsynslös vapenhandlare, men Stonebanks överlevde och tänker nu utplåna hela The Expendables. Ross samlar ihop sig nya och yngre gruppmedlemmar för att överkomma sin gamla motståndare.
 
 

Constantine

Kategori: Serier

 
 
"Sprang" på en ny serie idag när jag såg "Grimm", där nere i hörnet på TV så stod det om en seriestart av denna serie och jag tänkte att den måste jag kolla upp.
 
Sagt och gjort, första avsnittet släpptes i USA igår och jag har nu sett det och kan säga att detta blir ännu en serie jag kommer att följa.
 
haha serie tokiga jag, har väl typ 20-30 serier jag följer både via dator o TV, noll koll men måååånga är det i alla fall
 
 
 

Grimm

Kategori: Serier

 
 
Så har då äntligen USA börjat sända säsong 4 av serien "Grimm", så nu har jag precis sett avsnitt 1.
 
 
 

A Good Man

Kategori: Filmtips

 
 
 
Efter att Alexanders (Seagal) karriär i special ops slutar i katastrof så söker han sig till ett tyst liv som hantverkare i Ryssland. Han blir efter en tid indragen i en konflikt mellan kinesiska och ryska gäng.
 
 

Almost Human

Kategori: Filmtips

 
 
B...B....B film, men var bara tvungen att kolla hur den skulle sluta
 
 
Mark Fisher försvann från sitt hem för nästan två år sedan. Hans vän Seth Hampton var den sista att se honom vid liv. En rad ohyggliga och våldsamma mord får nu Seth att tro att Mark är tillbaka...
 
 
 

The Prince

Kategori: Filmtips

 
 
 
En pensionerad lönnmördare dras in i sitt gamla liv igen efter att hans dotter blir kidnappad. I sitt försök att rädda henne måste han konfrontera sin gamle rival

Utanför Skånes gräns

Kategori: Jag o min vardag

 
Idag har Mamma och jag tillbringat dagen i Ullared med Marlene & Fredrik. Super, superkul att vi fick följa med. Blir snart igen sa dom, typ innan jul. Ja vem vet om vi hänger på då, alltid något man behöver ju. Finns så mycke o välja på. Men idag föll inte kläder mig i smaken. Så det blev 5 baslinnen i olika färger, 5 boxer trosor. USA Påslakan , massa örngott, duschdraperi, en hallmatta en sådan liten precis innanför dörren med storbrittanien stuk, plastpåsar, plastfolie, värmeljus och andra ljus, choklad, en del julpynt.
 
Köpte även 2 ljuslyktor i olika höjd som skulle vara julklapp till mamma, men när vi kom hem och jag packat upp och ätit, så kände jag bara för att ge henne dom redan idag så det gjorde jag, bara för att hon är en sådan världens bästa mamma. Nu får jag leta upp mer att ge henne i julklapp.
 
Har inte orkat ta kort på allt jag köpte, och vet inte om jag ens kommer att göra det. Känns lixom mindre viktigt och visa.
 
Nu ska jag flytta in till min stora härliga mysiga säng och bädda ner mig framför TV:n. Big Brother och Paradise Hotel ni vet, det får inte missas..hahaha

Asteroid vs Earth

Kategori: Filmtips

 
 
 
När en skur av massiva meteorer hotar att utplåna delar av jorden, måste ett gäng smarta personer tänka ut en farlig plan för att undvika kollisionen.

Jack Ryan: Shadow Recruit

Kategori: Filmtips

 
 
 
 
En ung, hemlig CIA-analytiker vid namn Jack Ryan avslöjar en rysk plan att störta den amerikanska ekonomin med en terroristattack.
 
 
 
 
 
 

Dracula: The Dark Prince

Kategori: Filmtips

 
 
 
 
In the Sixteenth Century, a group of warriors are vanquished by Wrath and other demons in Romania. The teenagers Alina and her sister Esme flee with a box, but they are surprised by a group of thieves commanded by the young Lucian that wants the box. They disclose that inside the box there is the Lightbringer, the only weapon capable to kill Dracula. Soon the vampire hunter Leonardo Van Helsing comes to the camping of the thieves and when he is explaining the power of the Lightbringer, Wrath returns with the creatures and attack the group. They are defeated but Wrath kidnaps Aline and brings her to Dracula in his invisible castle. Her resemblance with Dracula's bride that was killed by traitors one century ago makes him believe that she is her reincarnation. Now Dracula wants to seduce Alina and he asks his assistant Renfield to take care of Alina. Meanwhile Van Helsing and Esme team up with Lucian and the hunter Andros that seeks out Dracula to revenge the death of his sister Demetria and the unlikable group heads to the castle using a compass in the Lightbringer to rescue Alina from the vampire
 
 

Just så är det ja

Kategori: Okategoriserat

 
 
 
 

Tack alla fina människor

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Igår var en mycket bra dag. Det var min födelsedag och oj vad mycket grattad jag blev, på facebook, telefonsamtal och sms i massor och såklart besökare
 
Känns himla kul att det finns så många människor som tänker på en, även om jag inte firar längre.
 
Skulle egentligen bjudit mamsen på middag, men hon ligger i lunginflammation så vi fick ställa in det. Tar det helt enkelt en annan helg eftersom det är en maträtt vi båda varit sugna på länge.
 
Idag är det ny vecka..igen...känns att det är höst, blir mörkt tidigare o tidigare. Grått och riktigt ruskväder idag, trädens löv ändrar färg i en väldig fart och trillar av.
Men vad gör det, hösten är fin i sina färger och det innebär att min älskade vinter snart är här.
Åååå vad jag vill ha snö alltså, i massor, helst en meter som man kan plöfsa runt i.
 
De enda trista med höst och vinter är att jag inte kan ta mina dagliga kvällspromenader eftersom jag är ganska så mörkrädd...brrrrrr. Går inte gärna ut ensam i mörkret. Får lägga dessa promenader på helgerna istället. och snart är det lika mörkt på morgonen...brrr...inget vidare att gå till tåget varje morgon, men såklart gör jag det, måste ju. Tar en väg där jag vet att jag stöter på olika människor här och där, och hoppas på att alla är snälla och inte vill något ont.
 
 
Nä nu ska jag fixa lite middag, kom ju hem för bara ca en halvtimme sedan
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inte som planerat precis, men vad gör det

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Tvättat klart. Städar och kokar nu rödbetor som jag ska lägga in, hitta ju billiga på Ica igår. Mycke roligare att göra själv och så himla gott. Inte första gången jag gör detta, så jag vet vad jag gör. Och vadå, jag har väl aldrig misslyckats i köket. Lite skryt..haha..men man ska kunna säga rakt ut vad man är bra på utan att skämmas.
 
Alla kan inte allt, men alla är bra på något.
 
 
Jaha, min helgplan sprack. En viss person vill komma och tillbringa kvällen med mig. HEN fresta mig med några flaskor Relax oxå, man kan ju inte annat än att frestas....haha. Så ja, då får de väl bli besök då, blir film oxå verkar det som.
 
Men först städa klart och fixa midda och en dusch absolut.
 
Hoppas ni får en trevlig lördag och gör inget jag inte skulle gjort..hehe
 
 
 
 

Fattar ingenting

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Var tar veckorna, dagarna vägen, det rusar i 290 nu ju. Går alldeles för fort, tycker inte jag hinner med allt jag ska. Men det positiva är att vi kommer fortare till vintern och massa härlig snö. Ja om vi nu får någon, förra vintern var det ju typ 2 veckor och knappt nåt. Det där var inte snällt mot mig. Så hoppas verkligen vi får massor nu.
 
Fredag och helg var det ja. Tänker minsann ha en lugn sådan i min ensamhet, serie maraton av Homeland om inget annat och en del filmer. Plus lite städ och tvätt som alltid när det är helg. Men alla besök undanbedes, jag vill verkligen vara ensam. Ska minsann sätta mobilen på ljudös oxå hela helgen..hehe.
 
Just de ja, fyller ju år på söndag oxå, men tänker inte ha nån fest eller kalas, ger inget längre.
 
 
Men innan allt detta så måste jag ut i ärenden.
 
Just de ja, remissen till öronkliniken kom igår, äntligen...så den 29 okt får jag veta mer om min sjukdom menieres. och hoppas på lite hjälp som ger mig lindring att fungera bättre i min vardag. 
 
 
Trevlig helg till er alla
 
 
 
 
Åååå vad jag saknar min lilla Smula när jag ser denna bilden, ja jag saknar henne varje dag. Det gör lika ont i mig fortfarande och jag känner mig inte hel utan henne. Undrar när de ska bli lättare att sakna henne. Aldrig känns det som. Men hon var inte en katt, hon var som en person i allt hon gjorde. Alla ni som träffat henne vet hur speciell hon var.
 
 
 

Homeland

Kategori: Serier

 
 
Okej, då har jag hittat en ny bra serie som jag fastnat i. Har bara hunnit med 3 avsnitt av första säsongen. Riktigt spännande är den, påminner väl lite om "24" kanske.
 
Vet att den går på TV sen några år tillbaka och att den nu är på säsong 4. Så jag har ju ett X antal avsnitt framför mig, man kan väl säga att helgen är räddad..haha
 
 
 
 

Krispigt gott

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Kom på igår att det var många år sen jag åt finn crisp, så jag köpte en paket på Ica idag. Och mums så goda dom var, hade jag totalt glömt bort. Så nu blir det något jag alltid kommer att ha hemma.
 
Kan inte med ord beskriva hur goda dom är och tugga på, krispigheten är den man faller för direkt.
 
 
 
 
 
 
 

Walking Dead

Kategori: Serier

 
 
På söndag 12/10 är det min födelsedag och jag får en så fin present som att "Walking Dead" säsong 5 drar igång då. Som jag väntat och längtat.
Någon annan än jag som är spänd på vad som kommer att hända.
Det sluta ju med att dom blev instängda i en tågvagn tillsammans med de vänner som de kom ifrån när zombierna övertog deras såkallade boende 
 
 
 
 
 
 

The Originals

Kategori: Serier

 
Till alla er som gillar vampyrer, ni har väl inte missat att "The Originals" säsong 2 började igår. 
Ni som inte vet vad det är för serie måste se denna. Det är en spinnoff serie till "The Vampires Diaries".
Riktigt bra och spännande, och sen är det ju inte fel att några snyggingar finns att vila ögonen på, varning för att man behöver stor haklapp..haha
 
 
 
 
 
 

Måste berätta

Kategori: Tankarna flödar

 
Även om jag inte precis bryr mig.
 
Men av någon konstig anledning så tappade jag 15 kg på 3 månader (mars-juni) och ändå proppade jag i mig choklad som en galning..haha. Visst att jag bytte ut den röda colan mot den svarta, ja cola zero då alltså.Vilket jag gjorde endast pga att tandläkaren alltid ger mig beröm för fina starka tänder, och då vill jag ju inte fördärva dessa pga nån jävla sockerbomb. Men fattar ändå ingenting, men nu har jag stått ganska stilla de senaste 3 månaderna. Vilket jag inte heller bryr mig om.
 
Folk började säga till mig att jag inte fick försvinna osv och jag fatta ingenting, så jag fick ställa mig på vågen och då såg jag. Och när sommaren var slut och jeansen skulle fram, ja då kom det, alla mina jeans är för stora och särskilt mina favoriter, helt säckiga och pösiga..snyft..och ändå har jag aldrig haft nån rumpa, men gissar på att låren minskat. Likaså vad gäller tröjor, har fått gå ner i storlekar där, så magen har ju verkligen minskat. Men brukar inte brösten oxå minska när man går ner i vikt, eller det kanske bara är för de som fick större o större bröst när de gick upp i vikt. Jag menar, mina har ju alltid varit stora. Ja ja, inget jag heller bryr mig om.
 
Jaha och där fick ni lite ointressant och läsa. Men jag kom till att fundera på detta eftersom jag inte ändrat någonting i min mat ju. Jag äter de jag vill och känner för, mat är gott och man lever bara en gång
 
 
 
 
 

Och dom har gjort det igen

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Heja di blåe, dom har gjort det igen. Laget i mitt hjärta. Sveriges bästa lag och inget kan slå dom, nu är dom även på väg att erövra världen. Bara att hålla tummarna.
 
Guldet är i hamn...yehoooo
 
 
 
 

The Rover

Kategori: Filmtips

 
 
Lite knasig film med repliker som gör den lite rolig och helcrazy. Seg men helt klart sevärd, för man vill ju veta varför lixom
 
 
 
I en dystopisk framtid söker en ensamvarg efter gänget som stal hans bil i en avlägsen by i den australiska ödemarken. Han tar hjälp av en naiv medlem i gänget, som övergavs i sitt eget blod under gängets senaste flykt.
 
 
 
 

 
 

Last will

Kategori: Filmtips

 
 
Ja, jag vet att den är från 2012, men hitta den idag och gav den en chans. Man vet ju hur sådana filmer brukar sluta. Men att lösa fall tycker jag är kul, och detta var ju lite klurigt ändå
 
 
En rik kvinna blir misstänkt för mordet på sin man och står inför ett berg av bevis staplade mot henne...
 
 
 
 

The Purge: Anarchy

Kategori: Filmtips

 
Har man sett ettan så ska man helt klart se denna oxå
 
 
Ett ungt par kämpar för att överleva på gatorna efter att deras bil går sönder precis när den årliga utrensningen börjat.
 
 
 

The November Man

Kategori: Filmtips

 
 
Peter Devereaux är en före detta CIA-agent som har tagits tillbaka på ett i högsta grad personligt uppdrag. Han finner sig själv i en kamp mot sin förre lärling i en dödlig lek som involverar högt uppsatta amerikanska politiker och den nyvalda ryska presidenten
 
 
 
 

 
 
 
 

Surprise, surprise

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Det var något min mamma nyss fick uppleva. Bakade ett gäng choklad kladdmuffins och gick och lämnade av hälften till henne som ligger sjuk, förkyld.
Glad som bara den blev hon eftersom hon var sååå sugen på choklad.
 
 
 

The Vampires Diaries

Kategori: Serier

 
Hoppas ni inte missat att säsong 6 dragit igång, närmare bestämt i torsdags. Så jag har nyss sett detta första avsnitt och ätit en god frukost.
 
Fast såklart så menar jag inte att den går på tv, utan säsongen har gått igång i USA.
Tips är att hålla koll på swefilmer.com om man vill se sina favoritserier. jag har ju många som ni vet.
 
Nähä, dags och dra igång med städningen kanske, och kl:12 är det dags att tvätta. Vad som händer sedan vet ni ju redan, så de så
 
 
 

Igen??!!??!!

Kategori: Jag o min vardag

 
Jaha, fredag igen. Snacka om att veckorna/dagarna rusar iväg. Hinner ju inte med, blir lite vilse på vilken dag det är mellan varven.
 
Så alltså är det helg igen. Och vad göra då? Jo, idag tänker jag göra så lite som möjligt när jag kommer hem. En dusch, middag o sånt där ni vet. Och Idol som inte får missas.
 
Imorgon får jag eventuellt besök som stannar till söndag, vi har snackat om ett film maraton eftersom jag hittat typ 7 filmer som jag är sååå nyfiken på. 
Så det får bli en runda till Netto eller Ica och leta upp något gott film godis.
 
 
 
Förresten, ringde vårdcentralen igår eftersom det nu gått 5 veckor sedan min remiss skulle vara skickad till öronkliniken i Kristianstad sjukhus. Och får då veta att den inte ens är skickad...grrrr så irriterad jag blev. Går ju och är frustrerad över att inte klara av vardagen som jag ska med all denna yrsel och tinnitusen som vrålar i mitt huvud så gott som 24/7, plus det trycker och gör ont i höger örat. Svårt och förklara hur menieres är och ha. Men det enda jag vill veta är hur man kan lindra mina symptom, vet ju redan att jag kommer att få leva med detta. Men det måste finnas sätt att göra vardagen lättare att ta sig igenom.
 
Påtal om sådant så tränar jag fortfarande hos sjukgymnasten 2 ggr per vecka. Hur länge det blir innan resultat skickas till ortopeden får vi se. Inget vidare att gå runt med att inte ha det främre korsbandet kan jag säga. Gissar att jag kommer att bli opererad på vårkanten nästa år. Ska bli så skönt och få ett stabilt knä igen, även om det innebär upp mot ett år med rehabilitering.
 
 
 
 
 
 

Inbördeskrig

Kategori: Tankarna flödar

 
Man ser överallt i medier osv hur trötta människor är på alla dessa förbud och ändringar som görs när det kommer till vad glass, godis osv får heta. Och att de klippte bort scener ur Kalle Anka på julafton för några år sedan.
 
Nu är det dags igen vad gäller Pippi Långstrump, i en ny utgåva har de tagit bort att Pippi kallar sin pappa för negerkung och att hon drar ögat snett med hjälp av fingrarna så hon får kinesögon.
 
Allt detta förbjudna, var kommer det från? Regeringen? Eller vem? Jag förstår inte varför man ens engagerar sig i detta. Att ta fram massa förbud osv gör ju att det skapas ännu mera rasism pga att folk reagerar på att det som funnits i typ 50 år eller hundra år, helt plötsligt ska bort för att det är rasism. De som gör allt detta är ju de som bäddar för ännu mer rasism.
 
Vadå rasism?
Jo, det gör att vi som är födda svenskar i vårt land reagerar på att det är vi som får rätta oss efter alla invandrare som kommer hit.
Jag lärde mig som liten att man får ta seden dit man kommer, varför finns inte detta uttal kvar i vårt land längre. Hade vi flyttat till ett annat land så hade uttalet funnits kvar.
För t ex om jag hade flyttat till ett arab land så hade fan inte någon tagit hänsyn till att jag inte är troende och att det hade varit förnedrande att bara ens tvinga på mig en huckle på huvudet. När jag inte ens är troende på något vis.
Men i vårt land så görs det hela tiden massor för invandrarna som knappt ens vi svenskar får, ett exempel är att bättre man tar hand om de sina innan man börjar med en massa småskit som inte är något och bry sig om.
 
Jag är inte rasist och kommer aldrig och bli, för jag tycker att alla människor är värda lika mycke. Men fortsätter det så här så skulle jag inte alls bli förvånad om det hade blivit ett inbördeskrig.
 
Och för den delen så har väl ändå rasism funnits i flera hundra år, eller??!!?? Och inget eller ingen kan göra så att detta försvinner.
 
Jag är glad att jag tidigt i mitt liv bestämde mig för att inte skaffa barn till denna konstiga världen och detta beslut ångrar jag inte en sekund av. 
 
Tack för mig!!
 
Bevara Sverige svensk vad det gäller traditioner och annat.
Och jag kommer aldrig att sluta säga negerbulle, så det så