VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Inbördeskrig

Kategori: Tankarna flödar

 
Man ser överallt i medier osv hur trötta människor är på alla dessa förbud och ändringar som görs när det kommer till vad glass, godis osv får heta. Och att de klippte bort scener ur Kalle Anka på julafton för några år sedan.
 
Nu är det dags igen vad gäller Pippi Långstrump, i en ny utgåva har de tagit bort att Pippi kallar sin pappa för negerkung och att hon drar ögat snett med hjälp av fingrarna så hon får kinesögon.
 
Allt detta förbjudna, var kommer det från? Regeringen? Eller vem? Jag förstår inte varför man ens engagerar sig i detta. Att ta fram massa förbud osv gör ju att det skapas ännu mera rasism pga att folk reagerar på att det som funnits i typ 50 år eller hundra år, helt plötsligt ska bort för att det är rasism. De som gör allt detta är ju de som bäddar för ännu mer rasism.
 
Vadå rasism?
Jo, det gör att vi som är födda svenskar i vårt land reagerar på att det är vi som får rätta oss efter alla invandrare som kommer hit.
Jag lärde mig som liten att man får ta seden dit man kommer, varför finns inte detta uttal kvar i vårt land längre. Hade vi flyttat till ett annat land så hade uttalet funnits kvar.
För t ex om jag hade flyttat till ett arab land så hade fan inte någon tagit hänsyn till att jag inte är troende och att det hade varit förnedrande att bara ens tvinga på mig en huckle på huvudet. När jag inte ens är troende på något vis.
Men i vårt land så görs det hela tiden massor för invandrarna som knappt ens vi svenskar får, ett exempel är att bättre man tar hand om de sina innan man börjar med en massa småskit som inte är något och bry sig om.
 
Jag är inte rasist och kommer aldrig och bli, för jag tycker att alla människor är värda lika mycke. Men fortsätter det så här så skulle jag inte alls bli förvånad om det hade blivit ett inbördeskrig.
 
Och för den delen så har väl ändå rasism funnits i flera hundra år, eller??!!?? Och inget eller ingen kan göra så att detta försvinner.
 
Jag är glad att jag tidigt i mitt liv bestämde mig för att inte skaffa barn till denna konstiga världen och detta beslut ångrar jag inte en sekund av. 
 
Tack för mig!!
 
Bevara Sverige svensk vad det gäller traditioner och annat.
Och jag kommer aldrig att sluta säga negerbulle, så det så
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: