VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Tisdag

Kategori: Jag o min vardag

Vaknade kl. 05.03 o kunde inte somna om. Så jag gick upp o tänkte att jag nu har över timmen på mig innan jag ska ta tåget. Men vad händer? JO, lite innan kl.6 hamnar jag på toa. Hur roligt är detta då. Varit hemma nu sen i onsdags pga magen. Vågar ju inte gå utanför dörren, måste ha nära till toa. Det handlar om typ sekunder. När ska detta sluta denna gången.
Oxå går mitt skånekort ut idag o på orten jag bor så finns det inga försäljningsställen för sådant. Får väl försöka ta tåget till närmaste ställe under dagen, om jag inte kan ta ett senare tåg till Lernia, hoppas ju på det.

Men en sak är iaf säker, o det är att det helt klart är min sista dag på Lernia nästa fredag. Ska bli kul o se hur mitt intyg/betyg/utbildningspapper kommer o se ut. Om det kommer o stå processoperatör eller bara vad jag lärt mig o att jag varit där under mina 11 mån.
Sen blir de väl tillbaka dit jag var innan jag började på Lernia. Ja hellre det än att gå hemma.
Finns ju inga jobb ändå, folk sägs ju upp överallt i vårt land.
Skulle egentligen vilja flytta till en annan ort, var inne på HBG innan, men de lockar inte längre. Så svårt o få lägenhet där oxå. Har ju dessutom inte bara mig själv att tänka på längre.



EN HYLLA I MITT KÖK

Kommentarer


Kommentera inlägget här: