VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Suck

Kategori: Jag o min vardag

Har ju sagt upp vänskapen med några stycken för att jag vill inte umgås med folk som är oärliga o går bakom ryggen.
Men ändå fattar dom inte detta o håller på på olika sätt, fattar ju direkt att dom är ute efter o förstöra mellan mig o pojkvännen, men vad dom än gör så kommer dom inte att lyckas med detta. Vi står starka tillsammans oavsett vad dom gör, säger osv.
Bättre dom låter mig vara, jag har ju sagt vad jag tycker o varit rak o ärlig om detta. Så varför hålla på med mig.
Kanske är så att de nu insett vilken fin vän dom hade i mig, men de är för sent nu, de går inte o rätta till de som hänt. Jag är inte långsint, utan gick vidare typ dan efter jag sagt mitt. Jag bryr mig inte om vad de gör o med vem. Så då kan ju dom göra som mig tycker man, men icke.
Typiskt tjejer o intrigera o hålla på...dock inte alla, för jag har många bra tjejkompisar som absolut inte är så här o ni vet vilka ni är, vill inte namnge er utan samtycke, men kan ju använda mig av smeknamn så kanske ni förstår vilka ni är...t ex: rosis, crinis, emmafemma, linda s-vall, filmtjejen o mamma såklart.

Nä nu ska jag ta mig en dusch o sen inta soffan till sängen kallar.

Ha en bra kväll o god fortsättning till er alla...

Kommentarer

  • Rosis säger:

    Gumman, kommer alltid att finnas här. Du vet var Du har mig och mig kan Du lita på. Önskar bara att vi nån dag kan få till det så vi äntligen kan träffas med. Det längtar jag efter... efter sååå många års vänskap via internet, så vore det väl sjutton om vi inte skulle tycka om varann IRL med =)



    puss på Dig

    2009-01-01 | 22:12:46
    Bloggadress: http://www.rosisgirl.blogg.se.

Kommentera inlägget här: