VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Fredagsblogg

Kategori: Jag o min vardag

Fredag och helg igen. Har sagt det innan och säger det igen, fy vad veckorna går fort.
34 dagar till julafton
41 dagar kvar av 2009
32 dagar kvar tills jag får 15 dagar julsemester
Längtar till nästa helg då jag ska julstäda och julpynta. Ett måste för mig att göra det så tidigt, kan inte vänta, för det är så mysigt med allt julpynt och sånt där.

Ikväll blir de myskväll med Jocke, vi ska äta gott och titta på Idol.
Min lilla "hemlis" flyter på framåt som den ska, egentligen är det inte en så liten hemlis för det är ju något jag velat i över 3 år och äntligen har allt kämpande gett reslultat.
Det roliga är att den kom till mig som ett obeställt paket. Ni vet sånt där som att man i regel inte vill ha, vissa saker som man inte bett om. Men detta ville jag verkligen ha.
Längtar till den dag då jag kan dela med mig om detta här i min blogg. Vem vet, det kanske blir en fin julklapp till mig.
Har lärt mig att inte avslöja positiva hemligheter i förväg. Inte så att jag skulle bli besviken om det inte fortsätter positivt denna gången. För ingen kan ta ifrån mig att jag oavsett vad det blir så är det något positivt och bra som jag kan ta med mig hela livet ut!!

Jag är väldigt lycklig nu, har en underbar mamma, en underbar pojkvän, en underbar hemlis, en underbar "tjänst" som arbetsledare på mitt jobb, en underbar katt, en del underbara vänner (ni vet vem ni är, särskilt Du Rosis) och en massa annat som jag är nöjd med.
Är ju alltid glad och positiv som person och klagar aldrig på livet. Bara min arm som ju kunde varit bättre. Hoppas att den blir de om en snar framtid.
Är ju ledig från den 23 dec 09 till den 7 jan 10 så då får den chans att vila en hel del.

Nä nu ska Jocke och jag snart iväg och handla lite


Kommentarer

  • Rosis säger:

    Blir rörd när Du skriver så där gumman =)



    Är sjukt glad att jag har Dig vännen!!!



    kramar i massor

    2009-11-21 | 15:23:15
    Bloggadress: http://rosisgirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här: