VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Laptop och stationär

Kategori: Jag o min vardag

Min stationära dator la moderkortet av i för ett tag sen och jag tänkte jag skulle köpa nytt. men Jocke min pojkvän har en kompis som hade en dator hemma hos sig som det visade sig fanns allt i så den fick jag billigt idag.
Moderkort, grafikkort, nätverkskort, fläkt, 80GB hårddisk, minne(minns inte hur stort), dvd brännare, disketenhet ja allt för att kunna användas direkt. Sen lägger vi till min andra Hårddisk på 160GB, 2 minnen på 512 GB vardera, en extra dvd enhet, mitt nya grafikkort och nätverkskort (även dubbelt av detta ju).

Äntligen kommer jag att kunna koppla tv med dator igen för att kolla på film. Visst de går med laptop till tv med men har ingen sån sladd ännu, men de kommer de med.

Så till helgen blir det mycke data för mig, allt som jag ska installera osv...



Usch de blåser/stormar riktigt mycke ännu, de knakar i fönstren och man ör saker smälla där ute och fara rundor. Men det var ändå värst mellan kl. 19-23. Störmmen frsvann hos vissa. Här har det bara blinkat till dåoch då, skönt för jag behöver ström ikväll när jag tänkt vara uppe länge och småpyssla.
Måste ju sova länge imorgon, vända dygnet som det heter. För min lilla hemlis är igång igen imorgon. Hoppas på att kunna avslöja den snart.


Sov gott om vi inte hörs mer inatt...



Kommentarer


Kommentera inlägget här: