VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Ingenting, ingenting, ingenting

Kategori: Jag o min vardag

Så ser min dag ut idag. Jag bara slappar och tar de lugnt med mycke dator.

Har tvättat 2 maskiner. Eller i alla fall hämtat upp de färdigt från tvättstugan och hängt upp.
Varje söndag bokar mamma, jag och Jocke en heldag där nere från kl. 08-21 vilket innebär 3 tider, jag hänger på låset på natten så man kan börja när man vill nästa dag. Och då är de alltid mamma som börjar och jag sätter även ner tvätt- och sköljmedel på natten eftersom vi tvättar ihopa så delar vi dessa kostnader, gjort så nu länge i och med att jag jobbat natt, inget extra arbete för henne ju, hon bara lägger i maskinerna och trycker igång och sen hämtar jag upp de.

Gör man inte så, så är där idioter som stryker ens tid, eller bara helt enkelt tar ens tid så att man får ringa vaktmästaren så han kommer och klipper bort låset.
Helt otroligt att det finns massa såna hänsynslösa idioter där jag bor. Och städa av vet dom inte ens vad det är, ser alltsomoftast ut som en svinstia och man får städa en stund innan man kan börja tvätta.
Så trött på detta..har klagat till husägaren men han bryr sig inte, han gör ju inte ett dugg. Han kunde ju skickat ut tvättstugeregler till alla hushållen, vem vet, de kanske hade hjälpt, fast jag tror inte det. För många av dessa som gör fel har jag fångat på bar gärning och gett en avhyvling, men det har inte hjälpt för sen har man fått höra att dom gjort samma med andra här.

Nähä får väl börja fundera ut nån midda kanske, inte alls sugen på mat idag...




Kommentarer


Kommentera inlägget här: