VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Inte som jag trodde

Kategori: Jag o min vardag

Idag när jag kom till jobbet strax innan kl:14 så var jag på väg till mina ordinarie arbetsuppgifter och då kommer fabriksansvarig till mig och säger att det finns fler pumpar.
Suck och suck...jag som trodde dom tog slut inatt i och med att USA ordern blev klar, men ack vad jag bedrog mig...

Jaha så det var ju bara att promenera ut på lagret till pumprummet. Och mycke riktigt hade de hittats 2 pallar till vilket innebar 4800 st. Men det visade sig att andra påbörjat dessa i morse så endast en pall fanns kvar.
Dessa har jag alltså stått med till Kl:23 idag, ensam från kl:16. Rätt skönt och jobba för sig själv, känns som det blir mer gjort då lixom.
Men imorgon ska jag väl ändå få slippa dom. Lagerchefen lovade att de inte fanns fler pallar gömda nånstans, så de får vi hoppas annars får jag straffa honom med nåt..haha!!

Äntligen fredag imorgon, ska bli så skönt att få vara ledig lite och vila upp sig. Eller vila och vila, ska jag ju storstäda hela lägenheten från golv till tak hade jag tänkt.
Hinner inte detta nästa vecka då jag även då kommer att jobba eftermidda, går tillbaka till mina ordinarie arbetstider då, förmiddag jämna veckor och eftermidda ojämna veckor.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: