VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

16 dagar sedan

Kategori: Jag o min vardag

Somnade vid 7-tiden i morse och vaknade kl. 12.40. Innan klockan ringde var det. Skönt för jag är trött på att somna på morgonen nu. Jag menar, jag har ju inte jobbat sen den 7 mars.

Ingen chef som ringer ang arbete ju. Gått hemma nu i 16 dagar. För en månad sen hette det att där fanns chans till anställning genom det här med "nystartsjobb", men förra veckan hette det att dom inte hade det behovet av heltidsanställning nu. Men jag som så många andra arbetare på företaget vet att det behövs mer folk där, bara företaget som är för snåla med att anställa. Bättre dom tänker på sina anställda där, många av dom jobbar för 2 personer dag ut o dag in.
Men jag ger mig inte, jag kommer och "tjata" sönder chefen tills han fattar att det är dags att anställa mig. Vill jobba där för det är nog helt klart mitt drömjobb känner jag.
Jag har ju till och med fått ansvaret flera gånger att jobba ensam på nätterna utan att först ha gått bredvid. Tack och lov att jag har min Polymertekniska utbildning. Den har varit till stor nytta.

Så fr o m idag/inatt hoppas jag kunna sova bättre eftersom jag vaknade 2 timmar tidigare än vanligt. Finns ingen mening med att vara uppe till nästkommande morgon hela tiden om man inte ska jobba natten ändå. Finns så mycke annat viktigt jag kan göra på dagen.
Jag orkar ändå gå och jobba natt om han mot förmodan skulle ringa mig idag eller under veckan.
Att vara vaken ett dygn en och annan gång är ju inga problem.




Kommentarer


Kommentera inlägget här: