VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Inget köp av mig idag

Kategori: Jag o min vardag

Den nya fabrikschefen försökte idag få min arbetsledare till att "sälja" mig för att montera och packa toasitsar. Men han fick tji, för på min avdelning fanns det viktigare saker att göra.
Men är bergis på att jag imorgon får göra det istället. Har aldrig nånsin så här långt hänt att jag slipper detta. Det var ju så jag börja på min arbetsplats i nov förra året med att stå med dessa toasitsar ständig natt i 4 mån, bra pengar tjäna jag, men aj aj i arm o hand av gradandet.

Nu vet jag ju att dom väljer mig pga att jag är snabb, noggrann och ha full kontroll på det hela, typ som mitt ansvar och se till att alla skiften gör det dom ska med dessa toasitsar. Har ju fått beröm uppifrån och sånt.
Och det är ju alltid kul.
Så hur jobbigt och trist det än kan vara ibland att göra dessa så är det ändå ok. Särskilt när jag får stå och göra dessa ensam eller med trevliga Larisa.


Idag/ikväll fånga jag min ena arbetskompis Claudia på bild när hon står och tvättar paneler. Riktigt kul..
Hon är mitt lilla mobbingoffer..haha..inte så illa som de låter. hon gillar ju när man skojar med henne.



Idag har dagen på jobbet gått fort jämfört med igår. Hoppas de går fort nu och blir helg. Är så jätte rktigt sugen på att vända upp å ner på hela mitt hem o få riktig ordning överallt.
Städgalen kan man säga att jag är, gör jag varje dag från och till. Ett måste för att trivas riktigt ordentligt.

Nä nu lite inspelat "Våra bästa år"

Hörs imorgon...natti

Kommentarer


Kommentera inlägget här: