VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Snacka om mör alltså

Kategori: Jag o min vardag

Gick upp vid 9-tiden idag.
Tog hand om saker i hemmet som att vika tvätt och diska.
Sen bar det av till Ica med mamma och hör och häpna, jag fök´ljde min inköpslista till punkt och pricka, inte en enda onödig sak. Duktiga jag..haha.

Varit och jobbat 14-23.
På jobbet så tävlar jag alltid med mig själv. Som denna vecka då jag står och monterar, plastar och packeterar toa sitsar.

I måndags gjorde jag 190 st, igår 200 st och idag blev det hela 220 st fast på 7 tim jämfört med 9 tim de andra dagarna.
Men fy faen va mör jag är, ont i höger tumme och hand och handled, pga att man får trycka till pin (sprintarna) i efterhand, oxå alla andra moment som tar på händerna.
De är ju de här med mig och monotona jobb som jag egentligen inte ska göra pga tennis- och golfarm plus en senskideinflammtion i höger tumme/hand.
Men jag är envis så jag kör på som typ en robot. Men sen får jag ju ta smällen när natten kommer och man ska sova, då värker de riktigt mycke.
Men som tur är så gör jag inte dessa sitsar så jätteofta.
Förhoppningsvis så slipper jag dessa imorgon eftersom ordern ska iväg vid midda och det är ju innan jag börjar jobba igen...

Just de ja...En kille på lagret kom idag med en tejp rulle, en sån stor man har på fabriker...och undrar om jag vågar hålla den och tänker då att han har nåt lurt på gång för han kommer alltid med nåt dagligen. oxå vrider han på rullen och man ser att där är plast runt den och där i den finns det en STOR spindel....ja jag lovar, den var RIKTIGT STOR!!!
Ja skriker så de hörs över hela frabriken till honom..."hemska människa som du gör mot mig"..oxå skrattar han lite. Men när han ser att jag är rädd så ser man att han får lite ångest för att han skrämde mig.
han vet ju så väl hur rädd jag är och ska alltid "kiva" om detta med mig. Vet ju att han vill skoja och egentligen menar väl.
Men de här med att se en spindel söker mig i flera timmar efteråt. Jag är mer rädd än nån alls kan ana.
Jag ryser och får panik alltså.
Hade jag fått en spindel på mig så hade jag blivit inspärrad på mentalsjukhus pga att jag aldrig hade blivit männsika igen..haha...ja kanske inte riktigt så men ni som läser detta fattar nog nu hur rädd jag är...

Nähä nu blir de duschen och sen krypa ner under täcket och titta på tv om där är nåt, annars får de nog bli en film...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: