VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Upp & Ner

Kategori: Jag o min vardag

Förstår mig inte på denna influensa jag åkte på i söndags.
De går upp å ner hela tiden.
Ena dagen ligger jag helt pall och nästa känns det ok, sen kommer sen kväll och natten och då vänder det igen till runt 40 graders feber. Snövlandet och att jag snyter mig hade jag kunnat nonchalera. men feber, frossa och svettas och ont i kroppen och helt orkeslös går bara inte att ta sig till jobbet med.

Så nu är jag väl inte så jättepopulär hos chefen kan jag tänka mig, konstigt nog inte ett enda sms från honom sedan i måndags, det kan inte båda gott känns det som.

Har ringt vårdcentralen och dom menar på att det inte finns något att göra pga att det är influensatider nu och många ligger sjuka. Att jag dessutom kan räkna med att det tar en vecka att bli av med, jo tack det märker jag, inne på 5e dagen nu ju.
Dom vill heller inte ta emot mig där pga smittrisk, och det kan jag förstå. Finns ju ändå inget och göra när det är influensa. Men hade dock känts bättre att ha ett läkarintyg att visa upp för chefen.

Men vi får väl se vad han har och komma med på måndag när jag kommer dit. Ja om jag inte kan jobba imorgon, vilket jag ju hoppas på.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: