VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Mycke som är långt borta

Kategori: Jag o min vardag

Har nu under kvällen börjat piggna till igen och den där extrema tröttheten som jag hade innan känns som bortblåst. Då var det kanske inte så att jag höll på att bli sjuk.
Kanske även kan bero på att jag håller på att försöka sluta med cola(inte den riktiga coca colan), inte bra och vara beroende av ju.

Suttit på msn en stund och pratat med en vän 100 mil bort, vilket vi inte gjort på länge. Toppen de här med msn när man inte kan träffas som man vill.

Sen hade jag kontakt med en vän till som bor långt bort och det visade sig att hon hade sorg i sitt hjärta, fick läsa om det hela via en länk. Tänk så fel tidningarna kan skriva ibland alltså, eller ja rätt ofta faktiskt.
Att dom inte tänker på hur sårad en person kan bli, i detta fallet är personen i artikeln nästan skyldig till olyckan av sin fru.
Hur kan man som reporter skriva så fel. Vet att det finns nåt som heter tryckfriheter, men här går man minsann för långt. Bättre och ta sig tid och verkligen få rätt fakta innan man skadar en person offentligt.

Vad ska hända nu inatt då? *suck*..kommer och bli en lång sådan känns det som. Inget bra på TV och ingen rolig seriebox eller film som jag har och känner för.
Kanske skulle fortsätta och sortera bland kläderna inför resan, en hel vecka kvar, men rätt vad det är så är det dags att åka och jag vill verkligen inte stå där typ 1-2 dagar innan och inte veta om jag fått med mig allt.
Men var blir mina nya kläder av och baddräkten..hmm 
..en hel vecka sen jag beställde ju. Hoppas verkligen 
att allt hinner komma innan man ska åka.
Annars blir jag sjukt besviken, endast skickat efter
dessa kläder inför resan. Även om jag sen kommer att
få nytta av detta resten av våren/sommaren.


Funderar på om jag skulle ta tag i och läsa någon av de två böckerna jag började på för flera månader sedan, en är ju Carolina Gynnings självbiografi "Egowoman" och den andra är "Den förlorade symbolen" av Dan Brown.
Förr läste jag 2-3 böcker i veckan, men de senast 2 åren har jag knappt haft tid att läsa pga jobbat ständig natt och sen 2-skift med massa övertid.
Men nu borde jag ha all tid i världen som arbetslös. Men rätta känslan för att läsa har inte infunnit sig som den ska...




Sov gott alla ni trogna läsare så hörs vi imorgon








Kommentarer


Kommentera inlägget här: