VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Lite om vem jag är som person

Kategori: Tankarna flödar

I yngre ålder var jag väldigt tyst och blyg kan man säga. men ju mer åren gick ju mer stark blev jag och upptäckte vem jag var. Så min starka sida har alltid varit att jag alltid säger vad jag tycker och tänker. Jag bryr mig aldrig om vad folk säger om andra utan bildar alltid min egen uppfattning om en person. Om sen det så kallade skitsnacket var sant, ja då får det vara så, men att döma en person utifrån vad andra säger är så fel anser jag.
Jag funkar med alla människor, för att jag tar varje person för vem den är, hur den är osv. Jag låter helt enkelt alla få vara som den är. Alla är vi ju olika. Och jag är alltid en god lyssnare till mina vänner och ger dom råd och tips om jag kan.
Om personen i sig sviker kan man nog förlåta en gång, fast kan med bero på vad det är. Väljer jag bort en person ur mitt liv så är den verkligen borta. Ser inte den, vill inte att folk pratar om den med mig och detta respekterar mina vänner.
Och att snacka skit om mig, ja de får de gärna göras för det påverkar mig inte, tvärtom gör det mig starkare och jag tänker då att det är den där eviga avundsjukan, så då är folket avundsjuk på vem jag är eller vad jag har osv. Och det bjuder jag på.
Att vissa kan ha svårt för mig är väl just för att jag är så rak och ärlig och är man det så ser dom det som så att ingen kan vara det fullt ut och då kan det heta att man är falsk och ljuger och sånt där trams.
Men jag är verkligen rak och ärlig och ofta för mycke, men hellre det än att hyckla.
Har hellre mindre antal vänner som jag vet är äkta, än massa flyktiga som inte är helt ärliga och äkta.
Visst drar jag vita lögner precis som alla andra, men inga såna som skadar.
Skulle t ex aldrig säga osanning om en kompis och jag är i affären och hon säger.."visst är denna tröjan snygg, den ska jag ha"..då svarar jag nåt i stil med..."jag gillar inte den, men köp du den om du gillar den".
Skulle heller aldrig gå runt och säga att folk är fula, tjocka, feta osv.
Hatar verkligen när folk klankar ner på andras utseende. Ingen är ful, bara smaken är olika och det står jag för. Alla vet att jag verkligen är sådan.
Så vad är då en sån där vit lögn...Jo, det kan jag kalla det när man t ex ringer till tandläkaren och säger att man är sjuk men inte är det. Finns säkert fler, men kan inte komma på det precis nu eftersom jag sällan drar sådana.
Att ljuga och hålla på innebär att man måste ha ett superminne för att komma ihåg allt och folk som gör det konstant blir påkomna eftersom ingen kan ljuga och ljuga och sen minnas allt.

Som sagt...INGEN ÄR PERFEKT!!!!!

Ord som stämmer in på mig:
Fördomsfri, öppen, alltid glad och positiv, snäll, givmild, rak och ärlig, genuin, hård men rättvis, social, pålitlig, trogen, lojal...finns säkert fler men detta räcker nog.


Kommer det dumma kommentarer nu ang detta inlägg så lägger jag ej ut dessa plus att jag nonchalerar de totalt, för då är det bara mina sk "ovänner" som ska dumma sig, ja såna finns ju överallt eftersom inte alla tycker om alla.
Själv har jag inga ovänner, har bara personer jag valt bort ur mitt lv för att de stjäler energi från mig. Och saker man gör ja de gör man för att först och främst själv må bra, gör man inte det så kan man inte fungera som person i det sociala livet. och det kan jag tack vare att jag gör så här.
jag är aldrig sur, arg eller deppig. Jag tar dagen och allt vad den innebär som den kommer och agerar därefter.

Ja detta var lite om mig som person, finns så mycke mer, men tar lånt tid att skriva allt så jag får väl återkomma med mer senare om det är intressant för er läsare


Kommentarer


Kommentera inlägget här: