VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Utan hjälpmedel

Kategori: Jag o min vardag

Har idag varit uten kryckor.
Tog cykeln ner till Ica, vilket var lätt eftersom det är rak väg och lite nedförsbackar dit,
men hem fick jag gå med cykel pga får inte cykla i uppförsbacke för då finns risk att knäet ger vika plus överansträngning. Men allt gick jättebra, även att halta runt inne på Ica.

Lite besviken på posten på Ica, igår när jag ringde och ångrade mitt paket som skulle skickas så fick jag till svar att det skulle ordnas som idag.
När jag väl kom dit så gick det inte pga det skulle ångras samma dag, alltså fick paketet gå ivög dyrt i alla fall. 195kr för företagspaket ju.
Så nu blir det att ringa webbhallen och snacka med dom om att de får betala eftersom det kostar 49kr när de skickar till mig som jag står för, så rätt ska vara att jag då får tillbaka 146kr tycker jag.
Så hoppas verkligen att dom går med på detta, inte mitt fel ju att de inte orkar hämta paket hos posten utan vill ha det direkt till företaget.

Även kollat min nya a-kassa idag som började gälla från den 1 augusti, hade ju ett lägre belopp innan pga inte varit med i facket 1 år. Och kan ju säga att jag blev ganska besviken eftersom det var 3000kr mindre än jag räknat med, så nu blir det snålt fram tills jag hittat ett nytt jobb.
Ja jag överlever i alla fall och det är huvudsaken.
Finns folk som har det värre som inte valt sin situation själv ang ekonomin.
Fast det har ju inte jag heller eftersom jag blev uppsagd från mitt jobb pga arbetsbrist.
Vilket var en stor lögn från företaget.
Detta vet jg ännu mer idag efter att ha träffat en kille som jag jobbade ihopa med där, han har processat med företaget nu och vunnit, känns bra att cheferna och företaget fått riktigt på nöten nu.
Var verkligen på tiden...

Nu ska jag röja  väntan på att Alex ska komma och hjälpa mig med nya datorn, hoppas han får rätt på det så jag kan börja ladda ner program och använda den senare ikväll/inatt.



Kommentarer


Kommentera inlägget här: