VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

8 dagar

Kategori: Jag o min vardag

Jaha då var det den där dagen igen...ni vet..fredag..haha. Endast 8 dagar kvar till julafton, nu går de undan i racerfart.
Vad ska då jag göra idag..hmm..vet ej. Men planen är att vara hemma och ta det lugnt även denna helgen. Är bjuden på fest i Helsingborg, vilket hade varit kul kanske eftersom man så sällan går ut där. Finns även fest på hemmaplan med karaoke på krogen, men där har man varit så många gånger och alltid samma folk. Fast tror där kommer att vara en viss kille ikväll eftersom han var där sist det var karaoke för 3 veckor sedan. Och han tog det nog som att jag bara går ut då det just är karaoke. Men jag är inte intresserad av honom så, utan han är mer mysig och trevlig på något sätt. Känt honom i många år ju.

Ja ja får väl se vad som händer ikäll, men helt ärligt så känner jag inte för att festa idag. Kan ju ändras vem vet. Men tänker jag efter så är det bara onödigt att festa och gå ut på hemmaplan eftersom det börjar och slutar på exakt samma sätt som alla andra fredagar jag varit ute. Lät jag negativ? nejdå..jag bara konstaterade för mig själv och delade med mig av detta till er. Vet mycke väl att det inte blir roligare än man har det. Och jag kan inte påstå att jag har tråkigt när jag festar. Tvärtom blir de ju alltid förfest, krogen och efterfest till sen natt/tidig morgon. Vilket gör att hela helgen blir en slappehelg trots att jag aldrig blir bakis eller liknande.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: