VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Dan före dan före dan före dopparedan

Kategori: Tankarna flödar

Ja nu är det bara 3 dagar kvar till julafton. Massor och göra innan dess eftersom jag legat med migrän i 2 dygn. Känns bättre idag och håller nu på att tvätta, och ska börja städa om ett tag.

Helgen som gick bestod av vin i trevligt sällskap för att sedan hamna på flamman och träffade trevligt folk. Blev nog lite full för jag har minnesluckor..haha. Minns inte riktigt när jag gick hem så det blir hackigt berättande. Hemma så ringer telefonen, en tjej jag sa upp bekantskapen med för ca 7 mån sedan, hade mött henne tidigare på kvällen på flamman, hon ville jag skulle komma dit där hon var. Och jag var ju inte trött och kände för mer fest, så hon fick möta mig i parken och det gjorde hon. Uppe hos killen hon var hos var en Sara, verkade vara en trevlig tjej. Men han som bodde där var lite väl för mycke om man säger så, trodde jag skulle göra än det ena och än det andra med honom. Knappast.......Så jag bara sa att jag går oxå gick jag. Går inte in djupare på detta.
Kom väl hem runt 4 på morgonen.


Angående tjejen från mitt förflutna så berätta jag om allt skit jag fått höra som hon pratat om mig, hon nekade till detta. Får väl se vad som händer med allt detta. Men en sak vet jag och det är att många snackar bakom ryggen när dom blir sur och ovän med någon, vilket inte jag gör. Helt onödigt... Är jag inte kompis med någon mer så går jag vidare och struntar i det hela. Men det är jag de, inte alla som klarar av detta.

Lördagen tillbringade jag mestadels i sängen med "Grey's Anatomy", helt såld på den serien och är just nu i mitten på säsong 6.
Men hade faktiskt ett litet besök med i lördags av en kille som jag sms:a med i fredags innan jag gick på flamman. Vadå han vill ha mig igen. Fast nej tack inga strulisar för mig, det kan jag vara utan även om jag inte vill ha något förhållande.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: