VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Var tog veckan vägen?

Kategori: Jag o min vardag

Söndag idag o ännu en vecka har gått, lika längesen jag bloggade.
Ska försöka uppdatera veckan för mina nyfikna vänner..hehe

Har ju jobbat kl:14-23 mån-tors o fredagen kl:14-18. Så de har inte varit mycke händelser under vardagarna där.
I fredags när jag kom hem från jobbet så visa de sig att en killkompis skulle dricka lite med en vän hemma hos sig o jag velade hit o dit om jag ville festa med dom. Till sist så blev de bestämt att dom skulle komma över till mig. Och sen ringer andra o vill ha mig till deras fest, så de bir bestämt att vi 3 ska åka dit. In i en taxi sen kväll o iväg på festen. Hade riktigt trevligt till mannen i huset dummar sig med att ta tag i mina trosor bakifrån o drar som fan så de gick sönder så jag tog en sax o klippte av dom i bitar o slängde på diskbänken mitt framför alla o sen fick han höra. Så jag o en annan kille blev i stort sätt utslängda..Ingen förlust..För så som han gjorde gör man bara inte.
Inte nog med det för han satt o var otrevlig som f-n flera gånger under kvällen o som alltid så slår jag dövörat till. Men när man går till angrepp kroppsligt, ja där går gränsen.
I alla fall var kl:5 på morgonen när killen o jag lämnade huset o började promenaden hem, det tog 30 min, kändes som 2 timmar pga svinkallt så de gjorde ont i fingrar o fötter. När vi kom hem till mig så såg jag på mätaren att det var - 18 grader, så då förstod jag varför de var så förbannat kallt.

Igår lördag låg jag mest i sängen o kollade film o serier. För värmen i huset hade försvunnit pga ett fel i elen där pannan står. Så de var ju bara o bädda ner sig i ett joggingställ o dubbla täcken.
Men de var inte fel de, skönt med en riktig slappedag. Har ju inte varit ledig mer än 2 dagar denna månaden så äntligen fick jag en ledig helg.

Idag är de då alltså söndag o jag ska storstäda, har börjat så smått. Och värmen är tillbaka som tur är för det har varit en kall natt o inte sovit så bra....


Kommentarer


Kommentera inlägget här: