VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Bi/Homo/Hetero

Kategori: Jag o min vardag

Måste bara yttra mig lite om detta med sexuella läggningar....

Läste en kompis blogg o där var en tjej som kommenterat med att de här med sexuell läggning är något man är född med och inget man kan välja pga killar är idioter...Hur många håller med henne?

Jag kan inte riktigt hålla med...
Man kan ju vara med både killar och tjejer, alltså föds man inte homo. Utan man blir nyfiken o provar sex med samma kön o upptäcker att det är nåt bra o vill då ha mer av detta.
Däremot kan man vara född med att tända på olika kön o få en sexuell läggning av detta.

Har en tjejkompis som alltid haft killar o hon har nu flickvän pga att tjejsex är bättre än med killar säger hon. Och dom två är superlyckliga tillsammans och jag hoppas de förblir dom två, de passar så bra ihopa.

Vet även en 60 årig kvinna som både varit gift o fött 4 barn o vid 40 års ålder kom hon på att hon ville ha kvinnor efter att ha provat detta o idag är hon lesbisk. Men hon provade kvinnor pga trött på all otur med män.

Så helt klart kan man bli lesbisk o bisexuell som tjej om man får massa dålig erfarenhet av killar.

Och idag är det ju faktiskt så att de nästan blivit "mode" med att vara bisexuell som tjej. De får ni väl ändå hålla med om..tänk efter noga så håller ni nog med...

Jag har absolut inte några fördomar mot sexuell läggning, utan var o en får vara med den som den trivs med. Har bisexuella o homosexuella vänner.

Nu var ju detta mest om bi o homo tjejer...men har absolut inget emot homo o bi killar.
Kärlek är kärlek o man blir kär i olika på olika vis, så är det bara.
Tänk om fler människor kunde ta bort sina fördomar mot sådant här. Är ju faktiskt inget brott att inte vara hetero.

Men som sagt, JAG TROR INTE PÅ ATT FÖDAS MED EN LÄGGNING, människan är nyfiken o alltid varit, så man provar sig fram för att se vad man gillar ju...

Inga elaka kommentarer nu tack eftersom jag ser det från allas synvinkel

Kommentarer


Kommentera inlägget här: