VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

En halv pingisboll

Kategori: Jag o min vardag

I tisdags eftermidda så kände jag på nedre delen av min rygg där jag haft ont i 4 månader nu, nästan dygnet runt. Och känner då en bula som är stor som en halv pingisboll. Väldigt obehagligt, så igår morse ringde jag vårdcentralen och fick en tid en timme senare.
Det visade ju sig då att min ischias är igång igen (det visste jag redan sen 5 år tillbaka) men bulan däremot, jag de var tydligen en kraftig inflammation. Och de hela gör ont i hela nedre delen av ryggen, ut i vänster skinka, strålar ner i vänster ben ända ut i tårna, så håller de på konstant dygnet runt, och går jag så efter 3 min haltar jag riktigt mycke o de gör så ont så tårarna är nära. Och då kan jag säga att de gör fruktansvärt ont, eftersom jag har en väldigt hög smärtgräns.
Finns inte mycke smärta som klubbar mig.

Idag skulle jag då till apoteket och hämta ut min smärtstillande medicin. Och vad händer? Jo jag får ingen för där finns inte nåt recept registrerat. Lite irriterad blev jag. Ringde mamma o hon har samma tabletter mot sin värk osv så jag får låna av henne så länge...snällt:)

Väl hemma ringde jag vårdcentralen o sköterskan som svarade skulle lägga en "utskällning" om var min medicin var.
Så nu hoppas jag att den är där imorgon.

Det blir även sjukgymnasten, men där var det ingen tid förrän den 25/1..*suck*..så nästa är en kiropraktor i Klippan som sjukgymnasten tyckte kunde vara en bra idè. Får se om jag beställer tid eftersom tågen inte går så ofta eller i tid just nu pga att kylan o snön ställer till det för tågens system.

Men detta stoppar mig minsann inte från att jobba.


Kommentarer

  • emma gilbertsson säger:

    krya på dig

    2011-01-14 | 15:59:19

Kommentera inlägget här: