VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Har inte varit min vecka

Kategori: Jag o min vardag

Usch för veckan som gått. Har jobbat eftermidda, vilket innebär kl:14-23. Och alla dessa dagar har jag haft svårt o somna på natten, somnat runt 5 på morgonen, så jag har ju då kommit upp sent på förmiddagen. Vilket resulterat i att de bara blivit de viktigaste här hemma som blivit gjort, ibland inte ens det.
Så igår fredag var de skönt att man slutade kl:18.
Då blev det hem och förbereda tacomys med mamma. Och det var nåt hon verkligen gillade. Vi började dricka o'boy groggar, men efter 2 st kände vi att de här var inte nåt vi ville o inte ens gott, så hon gick hem strax efter 22 o jag tog en dusch o la mig o kollade på Smallville.



Så idag lördag har jag städat lite o sen bara tagit det väldigt lugnt, de har behövts. Måste komma ikapp min sömn och få tillbaka energin. Har knappt ens ätit idag, inte varit sugen på nåt o ändå är frysen full med mat för 2 månader framåt.

Får tacka fullmånen i veckan för att jag fick sån ork o energi till att verkligen få mycke gjort på jobbet(får jag i vanliga fall med) eftersom jag sovit så lite.
Sover ju lite i vanliga fall med, men inte som denna veckan.

Nu är det kväll o jag ska ta mig en dusch, sen ska jag nog lägga mig i sängen o mysa med min lilla katt till Smallville o nån film. Om jag kan välja, beslutsångest som alltid på den punkten..haha!!




Kommentarer


Kommentera inlägget här: