VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Ett tag sedan

Kategori: Jag o min vardag

Har inte kunnat blogga på ett tag..men här är jag igen.

I torsdags blev det akut till tandläkaren pga hade kraftiga smärtor sen jag drog ut tanden 2 dagar innan. Fick penicillin och citodon och senare på kvällen var jag så gott som smärtfri.

Fredag var det tänkt att vara hemma o ta det lugnt. men bestämde festa med 3 vänner.
Så vi hade superduperkul hemma hos mig o hamnade sedan på krogen.
På natten så skulle jag över en grind som var låst och lägger upp vänster ben på grinden och då smäller de till i höger ben och knäet vrider sig och ger vika, och pang så satt jag på marken o skrek av smärta. 2 killar som var med mig lyfte mig över grinden o fick in mig till en som bodde i närheten, ringde ambulans o de kom o hämta mig o körde mig hem. Fanns inget de kunde göra.
Var uppe hela natten med folk hos en granne o vid 7.30 på lördagen kom en taxi o hämtade mig o körde mig till akuten i Kristianstad. Där inne tog allt tid, o efter röntgen så kom diagnosen att jag ledbandet i hela knäet hade skadats o är antagligen trasigt, så det blev kryckor o taxi hem 14.35.
Hemma vid 16-tiden o då vänta min snälla mamma med pizza.
Hade ju inte ätit på mer än ett dygn o dessutom varit vaken i 30 timmar, så de blev lite kvällsvila efter maten.

Här nedan kommer en bild på mitt skadade knä, inget litet knä, nästan stor som en handboll, plus svullet en bra bit upp över låret o ner över vaden.
Idag är det dessutom svullet ända ner i foten.
Smärtan är fruktansvärd jobbig med dygnet runt.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: