VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Hit & Dit

Kategori: Jag o min vardag

Sitter och pysslar runt i datorn här och där och hit och dit.
Längtar som en tok till min nya dator ska komma, ja delarna så jag kan få bygga ihopa den. Såklart med Kims hjälp, för jag vill lära mig.

Borde gå och lägga mig och försöka sova, ska upp och tvätta kl:08.00, har riktigt mycke tvätt denna gången. Stackars min mams som får komma och bära pga dessa jäkla kryckor.
Svullnaden i nere i foten, hälen och runt ankeln och vaden vill inte ge med sig så jag får nog krypa till korset och söka för detta eftersom 1177 sa att det var nåt en läkare borde titta på. Plus den där blå/lila fläcken på vaden.
Men orkar verkligen inte ta tag i det just nu. Kan ju i och för sig ringa VC imorgon, så kanske jag slipper åka till sjukhuset. Fast tror jag rätt så blir de säkert en remiss in till akuten ändå.
Ja ja, får se imorgon hur det känns och vad jag känner för.
Så kass jag är alltså på att söka vård när det är nåt. Men det finns ju faktiskt de som har det mycke värre än mig och då känns mitt inte så viktigt.

Just de ja...Vårrullarna jag gjorde ikväll är farligt goda. har sprungit och ätit av de några gånger, goda kalla med ju. Men nu är det aja baja för idag :P.

Tror jag går och bäddar ner mig med katten och trycker igång en film.

Sov gott, så hörs vi imorgon










Kommentarer


Kommentera inlägget här: