VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Update

Kategori: Jag o min vardag

Här kommer då lite om helgen som jag lovade igår..

Festen hemma hos mig drog igång vid 17.30 tiden, vi blev ganska så många och hade superkul till runt 4 på natten, en del gick på krogen och en del stannade kvar. Fick ett oväntat besök oxå som gillades skarpt, men vem denne var går jag inte in på. Men personen stannade i alla fall tills nästa dag.
Usch, drack riktigt mycke, 1 liter untouched och sen en 70:is vodka med mjölk och o'boy. Tur man tål en del och slipper det här med att bli bakis. Lyckligt lottad säger mina vänner.

Vad gäller lördag och söndag så tog jag det bara lugnt med massa film som t ex "The Reed", "Wake Wood", "Torn Legacy" m fl. Tog en städrunda oxå efter festen såklart, men de var avklarat på typ en halvtimme. Väluppfostrade gäster som inte spiller och har sig.



Idag har jag köpt ännu 1 liter jordgubbar.
Tog en fuskis/tjuvstart oxå och köpte 1 kg nypotatis, annars äter jag aldrig det för första gången förrän till midsommar. Men i år blir de iväg på ett "uppdrag" som innebär att där inte finns tillgång till sill och päror. Så jag får äta det som dagen efter mat istället.


Nu blir det snart ut och möta 2 fina vänner för en fika och lite uppdateringar från dom och mig.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: