VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Var börjar jag?

Kategori: Jag o min vardag

Har ju inte bloggat sen på flera dagar så var börjar jag då..hmmm

MIDSOMMARAFTON:
Var ju i Danmark med några tjejkompisar och vi hade riktigt kul och trevligt. Nån blev mer full än en annan..haha..men smällar man får ta.
Tänker inte gå in på detaljer och annat, utan det som händer där stannar där. Huduvdsaken är att vi hade kul och tänker göra om det.


Lördag & söndag tog jag det allmänt lugnt, beställde hem pizza till dörren ena dagen och åt sill och päror den andra. Och körde marataon på serien "Sanctuary".
Visst ja, jag tvättade oxå igår söndag

Kände att jag behövde en sådan helg och bara rensa huvudet så jag är "Fit for fight" inför mitt hemliga projekt som jag ska påbörja vilken dag som helst.
Så lång tid framöver nu kommer jag nog att vara "tråkig"..*s*..ja fast då menar jag mindre festande eller inget alls.

Har i alla fall varit ute en runda i ärenden idag, fick tyvärr gå pga när jag kom ut i mitt cykelförråd och skulle ta cykeln så stod den på sock. Har varit väntat ett tag, så jag köpte ny slang och ska byta den ikväll.
Men det var ändå skönt med promenaden i det fina härliga vädret. gick inte ensam ju, mamsen var med.

Påtal om min mamma ja, hon nämns ofta i mina inlägg, men vi gör mycke tillsammans just för att vi trivs så bra ihopa. Många har svårt för detta, men inte jag inte. Det har alltid varit såhär så länge jag kan minnas, oxå har vi ju bara varandra vad gäller släkten, för alla andra bor längre bort.


Här kommer ett par bilder från Danmark







Kommentarer


Kommentera inlägget här: