VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

En gång för alla

Kategori: Jag o min vardag

Tänker bara nämna detta en gång.

Har upptäckt att en del av mina vänner får kränkande kommentarer i sina bloggar, och jag fick ju även ett för ett tag sedan plus idag.

Förstår inte varför man inte kan låta var och en ha sin blogg som den själv vill och stör man sig på något i personens blogg så är det ju bara att sluta läsa den.
Jag skulle aldrig någonsin skriva något taskigt eller förnedrande till någon.
Visst...sen finns de ju vissa som bloggar som gör lite påhopp ang en del personer och då förstår jag varför det kommenteras lite "elakt".
Men annars förstår ajg inte det, mer än att det är den typiska avundsjukan..

Som t ex en kompis blev påhoppad ang något hon skrev ut att hon hade gjort och sen något som handlade om hennes syn på att skaffa barn som ung, det var ju bara hennes tankegång om sig själv.

Och sen en annan tjej som blev påhoppad om att hon ljög om vem hon var helt och hållet, typ att det var en fantasiblogg.

Och sen blir jag påhoppad om att jag ljuger i min blogg, då kan jag undra vad jag ljuger om eftersom det lätt går och kolla upp om jag talar sanning eller inte.
Vadå, skulle jag ljuga om vad jag inhandlar som jag lägger upp bild på, eller vad jag lagar för mat, eller vem mina vänner är, eller vad jag gör om dagarna....osv
Nä, finns lixom ingen anledning.

Så alla ni som inte har ett eget liv, skaffa er ett sådant istället för att sitta och skriva massa onödigt till folk i sina bloggar, så ska ni se att ni kommer och må så mycke bättre sedan.
För min  del så mår jag bara bättre och bättre så fort någon stör sig på mig, för då vet jag att jag har något som inte de har.
Ja ja, nu får jag säkert mer dumma kommentarer, men det gör inget för jag kommer inte att påverkas av detta.
Och för den delen, ju mer folk som inte gillar min blogg och ändå går in och läser och kommenterar, ju mer stiger läsar statistiken och ju mer känd blir den, så jag borde egentligen tacka er för att ni lägger ner tid och energi på mig som ni tydligen inte gillar.
Fast detta med otrevliga kommentarer började för nån vecka sedan, inte hänt tidigare och ändå startade jag min blogg sommaren 2008, så det kanske är rätt lätt och räkna ut vem/vilka som är så patetiska.

Men som sagt, min blogg är för mina nära vänner som vill ha koll på mitt liv och vad som händer, särskilt de som bor längre bort.
Men såklart är den även till för okända som tycker om att läsa min blogg.

Kommentarer

  • Åsa säger:

    Vilka patetiska människor det finns...Har också fått en hel del elaka kommentarer i min blogg....Men, du är den du är, jag är den jag är...Tåler dom inte det, så är det mest synd om dom :D

    2011-06-01 | 09:39:02
    Bloggadress: http://matsochcasperforever.blogg.se/

Kommentera inlägget här: