VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Helt klart nöjd med gårdagen

Kategori: Jag o min vardag

Igår så satt jag då hemma hos mig och festade med Emma och Rozzi. Vi satt och drack, pratade i massor om massa kul, Rozzi berättade lite om sitt liv som 3 barnsmamma, duktig tös med 3 barn vid 23 års ålder som hon tar hand om på ett mycke bra sätt. Festar i stort sett aldrig. Gillar henne så här långt. Jag brukar ha rätt när jag känner nåt från ett första möte, och hon känns verkligen som en person man vill träffa igen.

Vid 23-tiden drog vi ner till "Flamingo" där det var karaoke, wow inget inträde som dom hade annonserat om. Bra, för där tjäna man 50 kr och kunde köpa en extra "orgasm"..haha.
Väl där nere så köpte jag mig en Orgasm och i baren stod Biggles, så himla trevligt varje gång man träffar henne, inte alls ofta ju.
Tog min Orgasm och satte mig på den lilla "uteserveringen" och vips så var bordet fullt med folk.
Bl a så kom mitt gudbarn Jennifer och satte sig och prata, blev mycke om Ronnie som körde ihjäl sig förra våren, hon var tillsammans med honom då, och han var en bra nära vän till mig sen många år tillbaka. Han är verkligen saknad.

R.I.P Ronnie!!!!

Efter stängning så hamna jag på efterfest hemma hos Jimmy, och där var Linda, Lisa, Subhi, en annan utlänning jag inte minns namnet på. Matte, Sandra och Magnus. Stannade och drack lite vin fram till runt 4-tiden, blev ju hungrig och gick hem och tjuvstartade på min lördagsfrukost, ni vet...mina räkmackor.




Ser väl gott ut va....

Oxå tänkte jag bjuda på några bilder på mig och mitt nyfärgade hår, vet att de ser slitet ut längst ner, men de är de inte, det är bara tunnare där eftersom det är uppklippt. Fast nu är det dessutom plattat och lite kortare för jag klippte av minst 1 dm igår...*snyft*..men var tvungen för jag satt på det och det är jobbigt i längden.



Haha, vilket häng jag har i mina joggingbyxor, syns va..haha


Min söta katt Smulan fick oxå vara med, hon ligger så fräckt på fönsterbrädan, tassen rakt ner. Skönt och ligga där när solen står på, varmt och gott.
Just de ja...påtal om sol, idag är det 30 grader i solen och 22 i skuggen, skumt väder när vi har oktober här, härligt är de i alla fall







Kommentarer


Kommentera inlägget här: