VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Bättre sent än aldrig

Kategori: Jag o min vardag

Tog en sen dusch och vad händer? JO, jag blir på sånt städhumör. Så jag tar duschslangen och spolar av hela badrummet och därefter så torkar jag av allt, så nu kan man verkligen säga att det glänser där.
Sen fortsätter jag och städa vidare lite här och var. Det kallar jag ett sent ryck, äntligen är min energi tillbaka. Hoppas jag vaknar så imorgon med för dammsuga och torka golven är lite väl sent att göra nu kan jag tycka. Fast egentligen inte med tanke på att en del av grannarna inte vet vad tyst är när det är sen kväll och natt. Men jag tänker inte vara som dom. Så jag är snäll och tar det imorgon.

Har även kollat av frysen, kylen och skafferiet om något fattas och det gör de inte, utan där är middagar i frysen fram till jul, härligt.
ja ni minns väl inlägget om min fryslista som jag har på kylen så jag lätt kan bestämma vilken midda jag vill ha för dagen, sen är det bara och leta upp var det ligger, vilket jag oftast minns exakt var allt ligger.

Jag är tokig i att handla middagar när det är billigt med kyckling och kött, samma gäller bröd, massa pålägg och färska grönsaker, konservburkar.
Men har nu bestämt mig för att inte handla ett dugg mer denna veckan och helst inte nästa heller, som det ser ut nu så behöver jag inte köpa något alls mer denna månad, inte ens potatis och grönsaker verkar det som.

Nä, nu ska jag röja vidare en stund till, hörs imorgon...










Kommentarer


Kommentera inlägget här: