VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Dagen efter igår

Kategori: Jag o min vardag

Så var det då lördag igen, vet inte varför men det har nog alltid varit den dag gillar bäst.

Igår valde jag att gå på den lilla festen, den stora låg ju som sagt 5 km bort. Och det ångrar jag inte, vi hade supertrevligt och prata om en massa skoj, minnen och sånt där.
Sen blev det såklart ner på krogen med, och där var folk som jag inte träffat ute på ett tag, så det gjorde ju krogbesöket mycke roligare än vanligt, plus en del nya människor som man lärde känna.

Fanns en tjej som berätta nåt roligt om där jag var arbetsledare innan jag fick jobb på ett plastföretag.
Och det var att när jag skulle lämna det stället så bad chefen mig välja ut en annan person som skulle vara arbetsledare och då valde jag en som heter linda men hon ville inte vara det så Jenny fick vara det. Vilket i sin tur ledde till att folket gilla inte hennes sätt att "beordra" folk till vad de skulle göra och inte göra. Så de hade sagt hela tiden att de vile att jag skulle komma tillbaka och vara deras arbetsledare igen, för jag var mycke snälla och vänligare när jag satte folk i arbete.
Sånt är roligt och höra, blev lite tårögd nr Jenny berätta detta för mig.

Oxå blev jag bjuden på en annan Lindas fördelsedagsfest om 2 veckor för att även om vi inte umgås som förr så kände hon ändå att jag var en riktigt nära och bra vän till henne.
Där blev jag oxå rörd. Så min krogkväll var verkligen rolig och trevlig.

Gick och snacka med Linda på vägen hem och det blev mycke intressant prat där mellan oss.
Hon gick hem och jag vidare på en liten mindre efterfest och kom hem vid halv 6 i morse.

Så summan av detta är att jag absolut valde rätt som gick ut och festade igår.
Och mår som vanligt oförskämt bra som alltid när det är dagen efter, och tycker inte ett dugg synd om er som är bakis idag...haha..snäll jag är va :P

Kommentarer


Kommentera inlägget här: