VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Fredagsplaner

Kategori: Tankarna flödar

Onsdag idag och verkar som jag redan kan planera min fredag idag om jag vill, fast jag gillar inte att planera så jag väntar med och välja faktiskt.
Är i alla fall bjuden på en fest på fredag och har riktig beslutsångest om jag ska ha en lugn helg eller inte. Borde eftersom jag nu äntligen börjat träna, och då är de inte så bra att festa typ varje helg kan jag känna. Kanske längre fram, men inte just nu, mycke omställning som det är ändå för kroppen. Man måste ju lyssna på den och inte andra.
Fast de gör jag inte ändå. Festar jag så gör jag det för att jag vill och inget annat.
Nåja, mindre viktigt det här. Får helt enkelt se när kvällen infinner sig på fredag om jag går iväg eller blir hemma. Fick ju vin oxå idag, de kan ju inte stå där och mögla...hahah..nejdå, skojar såklart bara.
Världens enklaste sak och ha alkohol hemma utan att frestas av att festa. Har aldrig nånsin fallit för grupptrycket, inte ens i tonåren, har alltid gått min egen väg. Vilket nog inte många gillat, kanske därför man upptäcker när ens vänner är falska. När det inte passar vad dom vill och tycker och man inte hänger på, ja då duger man inte. men har hellre få nära vänner, än många på "flykt". Och de vänner jag har är guld värda och det vet dom om genom mig och hur jag behandlar dom.
Oj, här halka jag visst in på annat än fredagen....haha, som det kan gå.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: