VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Hmm, vad gör jag

Kategori: Jag o min vardag

Vet inte, men känner mig helt rastlös, inte vanligt när det gäller mig. Har och göra, typ städa i massor, bjuden på fest ikväll, men väljer en vit helg, dags för en sådan nu känns det som. Men vem vet, många timmar kvar tills det är kväll ju. Fast borde verkligen ta tag i städningen..ja jag vet, det gör ajg ju varje dag..haha. Men rent och fint i hemmet är så mycke trevligare.
Så nu ska jag bara komma igång med ju, känner mig lite trött bara eftersom jag sovit ganska dåligt natten som gick, ja förra med om jag inte minns fel.
Men damma, röja runt, dammsuga och torka golv hinner jag inte idag, så får i alla fall börja och sen ha hela helgen på mig. En sådan städning tar ju tid pga alla ytor som ska torkas av och sånt där. Och jag har ju inte lite ytor med massa saker.


Men är kluven ändå ang fest, både vill och inte vill. Men lutar åt hemma och då brukar det bli så. Bättre nästa helg, då är de karaoke på krogen på fredan och 30 års fest på lördan.



Hösten är verkligen här, måste ut och fotografera alla färger den för med sig. Ska försöka imorgon när jag ändå ska ut på en längre powerwalk. Så skogen får det bli i så fall om det inte ösregnar.






Kommentarer


Kommentera inlägget här: