VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

"Rotat runt" och sånt där

Kategori: Tankarna flödar

Nu har jag verkligen "rotat" i frysen, eller rättare sagt grävt fram det jag valde från min "kylskåpslista", och valde färs för jag ska ge mig på att göra köttfärssås, vilket jag inte ätit eller gjort detta året. En maträtt jag tröttnat på helt enkelt plus inte varit nöjd med smaken på länge. Men idag hoppas jag på att lyckas, kör i vitlök så kan väl inget gå fel..haha!!

Just de ja, söndag idag och redan bjuden på fest på fredag, sen har jag ju 30 års festen på lördagen den helgen oxå, men den blev jag ju bjuden på för ett tag sen. Får se om det blir bägge eller bara en av dom. Vill inte festa för mycke nu när jag kommit igång med att gå till gymmet. Inte för att jag är sån som kommer att hålla massa "sjuka" dieter och bara tänka träning, "jag måste träna". Utan detta är för mitt eget välmående, dels för knäet, ryggen som är kass sen jag var liten, ischiasen och tennisarmar..oj vad den listan blev välfylld med skador. ja ja jag lever och mår bra i alla fall och klagar inte. Allla har vi våra krämpor och det finns alltid någon som har det värre än mig. Positiva och glada jag låter inget stoppa mig :)

Härligt väder idag med, rena sommaren ju och det ska tydligen hålla i sig hela veckan som kommer. Känns rätt välkommer kan jag känna med tanke på allt regn vi fått i september, ja augusti med ju.
Men sen vill jag verkligen ha snö, vilket ni vet som känner mig..haha





Kommentarer


Kommentera inlägget här: