VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Slö dag, pigg kväll

Kategori: Jag o min vardag

Har haft en riktigt slö dag. Somnade ett par timmar i eftermiddags, blev riktigt matt av att magen krånglade. Tog lite tid sen att piggna till, men nu är jag på G igen kan man säga. Har fått tvättat klart de jag skulle och fått i mig en god midda, kålpudding gjorde jag idag. Hur gott är inte det då. Fast kåldolmar är nog ett strå vassare tror jag. Så nästa gång jag köper kål så ska jag göra det.




Kollat på Idol har jag oxå gjort, riktigt kul med sådana program och se vem som går vidare och hur duktiga många är. Har väl några favoriter nu faktiskt. Men svårt och hålla koll på alla namnen, så får helt enkelt se om någon av dessa kommer med, i så fall så lär jag ju säkert nämna dessa som favoriter.

Nu får det bli en sen dusch, diska och plocka undan lite eftersom det är lite av det jag skulle gjort innan idag.

Men måste bara först säga att det är riktigt kul med hur många läsare jag har, även om jag fortfarande bloggar mest för min egen skull, gillar ju att skriva och sånt där.
Måste bara komma igång mer med olika ämnen oxå eftersom jag är en stor tänkare och tyckare även om jag oftast inte säger så mycke om olika saker pga att jag låter allt och alla vara som de/dem är.

Hörs kanske senare igen, annars imorgon




Kommentarer


Kommentera inlägget här: