VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

"Krämpor"

Kategori: Tankarna flödar

Har tyvärr fått migrän så jag orkar verkligen inte skriva massa idag...oops nu gnäller jag igen över krämpor. De är ju bara folk i min ålder som kan ha ont och då för att man tydligen är gammal.
Alltså har jag rätt och gnälla utav bara helvete här ju.  Och ändå säger personen att jag ska sluta gnälla..haha..vadå vara patetisk. Så med andra ord är jag gammal enligt den personen, bra och veta minsann.
Så detta är till dig bitterfittan. Tänk att du följer min blogg så noga när du tycker att jag gnäller.

Angående MR röntgen i fredags som gällde mitt knä, så var den pga att mitt knä vill inte läka i ledbandet, skada ju det i somras och knäskålen hoppade även ur led den gången och fick hoppa på kryckor i 2 månader. Nu är de bara och vänta på en tid från ortopeden så jag kan träffa honom och få veta vad röntgen sa. Hoppas på det bästa i alla fall.


Ni andra som är snälla, ska genast sluta "gnälla" för er skull. Jag är jag och ni är ni. Men ni är bäst, ni snälla fina läsare, resten har inte här och göra.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen med min lilla katt. Blir huvudet bättre så återkommer jag såklart.

Och en sak till: DU BITTERFITTAN, DET BLIR BARA INLÄGGET IGÅR OCH IDAG OM DIG. DU KAN KOMMENTERA BÄST DU VILL, DU HAMNAR ALDRIG MER I MIN BLOGG, BARA SÅ DU VET. MIN ENERGI OSV LÄGGER JAG PÅ FOLK SOM FÖRTJÄNAR DET.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: