VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Perfekt promenad

Kategori: Jag o min vardag

Gick ut för några timmar sedan med mamsen och nyss kommit hem, varit en kanon promenad med mycke.

Tog med oss en cykel för att kunna ha varorna på, nu när jag inte kan cykla utan måste gå så är de ju ett måste. Har funkat perfekt och gå med ställningen, tog en liten stund, sen vande jag mig vid att jag inte kan böja knäet som jag brukar. Så de ska nog funka bra de här

Först var vi på Netto, fyndade i massor som vanligt, bl a lax i bit, 4 bitar för 29kr, billigt billigt, så blev 2 st 4-pack. Sen vidare till Ica och även där lite fynd i matväg. Fick lämnat lite viktiga papper oxå.

Mötte min PT på Ica så vi ska höras på måndag för ett möte om ett nytt träningsprogram där jag kan träna hela kroppen, vill ju träna fast jag inte kan träna benen. Köpt ett årskort ju och då vill man ju ha nytta av detta.

På väg hem genom parken så sitter Klara-Stina med son och Nilla med sin 2 mån bäbis vid en liten lekplats och dricker kaffe, så vi gick bort dit och pratade en liten stund. Så söt bäbis alltså, brukar inte tycka nåt speciellt när de är så små för alla ser lixom likadan ut. Men hon är så söt så söt alltså. Ska nog fråga om jag får sno en bild på henne som jag kan lägga ut här.

och nu är jag då alltså hemma igen, på dagens schema står tvätta och städa.
Egentligen är de för fint väder för att vara inne, men måste verkligen ta tag i mitt hem efter en påsk full med fest och utgång. Har latat till mig lite ju..haha..och alla vet ju hurdan städmani jag har..haha




Kommentarer


Kommentera inlägget här: