VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Är den över nu

Kategori: Jag o min vardag

 
Go'morron!!
Kan det vara så att hösten kommer tidigt i år. Har ju varit rena höstvädret nu i flera dagar. Inte mycke sommar vi fick i så fall. Lite synd kanske, eller nja vet inte...längtar faktiskt lite efter den där vit varan ni vet. Just de, SNÖ..haha..är jag knäpp, nähä bara förtjust i snön ju.
 
Idag blir det mer massa OS. 5 dagar kvar sen är det över. Härligt att Sverige tog ett brons igår i brottningen, kollade faktiskt på den matchen.
 
Blir ingen buffé i Hässleholm idag. Både Sabina och jag kom på annat som vi glömt vi måste göra var för sig, så vi får ta det en annan dag. Och den där festivalen där ska jag inte åka på, som jag känner nu och gjort några dagar så tänker jag faktiskt ha en vit och lugn helg hemma. Dags för de känner jag. Har varit full rulle med festandet 5 helger i rad, och nu är jag ganska mätt på både folket och alltihopa. Det i fredags var droppen som fick bägaren att rinna över. Idiot som försökte elda upp Flamingo. Visst, personen sitter ju häktad, men finns fler inblandade. Händer för mycke sjuka saker i denna byn, fast det vet man sen många år tillbaka, så inget förvånar en längre.
 
Nä nog om detta....Lite frukost och sen ner till Ica en runda tror jag
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: