VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Lön, räkningar och annat ni vet

Kategori: Jag o min vardag

 
Såja då har man varit och gjort av med pengar på både Netto och Ica, men idag köpte jag inte ett dugg onödigt. Duktiga jag...
Kom hem med 4 tunga kassar plus en kattsand på 5 kg, pust, flämt när solen steker.
 
Och även mina räkningar är betalda. Påtal om det..har sett att många skriver om detta i sina statusar på facebook. Beklagar sig för att de fick lön och som nästan tog slut, men man väljer ju faktiskt sina räkningar själv och hur man vill leva. Jag klagar aldrig, jag får alltid det att gå runt, plus får över. Ekonomisk kallas det, plus att jag hamstrar som ni vet vid det här laget. Frysen till exempel har middagarfram till den 15 november, skönt och ligga månader fram. Vilket innebär att jag kan låta bli och köpa sånt en hel månad, men tyvärr gör jag inte det. Dyker alltid upp nåt på extra billigt pris som jag inte kan motstå..haha.
 
Just de ja kyl och frys...hmm..ingen vaktis så långt ögat kan nå. De skulle komma idag och hämta den gamla och sätta den nya på plats, den nya står lixom ivägen för att städa. Inte så kul och dammsuga och torka golv när man inte kan ta hela golvet i köket, plus om dom kommer så får jag ju göra om det. Känns nästan som jag får ut och jaga fatt på dom. Haft det så här sedan i torsdags ju och det börjar bli lite trist.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: