VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Morgondagen

Kategori: Tankarna flödar

 
Först måste jag säga att det var himla kul och se Sverige ta sig till semifinal i handbollen, hoppas de blir medalj.
 
Angående rubriken...
Fick ett sms av en vän om att hitta på en sak imorgon ikväll. Får se om det blir av eller inte. Men förslaget var inte helt fel. Kan vara välbehövligt efter en tids röra hit och dit med folk och fä..haha.
Tur att jag som person aldrig bryr mig värst mycke om saker och ting, tar det mesta med en klackspark och går vidare med livet en dag i taget. Inte många är som jag, jag vet.
 
Som Linda..hon fråga mig för ett litet tag sedan om jag alltid mådde bra och aldrig var nere. Mitt svar blev: ja jag är faktiskt alltid glad och uppåt, alltid positiv och ingen som kan trampa på mig och blir aldrig på dåligt humör osv. Och ändå är jag tjej..haha...tjejer är ju kända för humörsvängningar av olika anledningar, men nåt sånt har aldrig drabbat mig nånsin. Inte ens när jag har mens, och då har man ju ändå rätt att vara kinkig pga alla hormoner osv.
 
Att bry sig i onödan gör bara att andra mår bra på ens bekostnad och sånt tillåter inte jag. Så snackas de nåt illa om mig eller liknande skrattar jag i stort sett och tänker att de är dom som inte har nåt liv utan vill leva mitt. Och det bjuder jag på.
 
Nä, glada och positiva Marie är de här....
 
Tänkte lägga in bild, men de vill inte funka
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: