VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Det här med åldern

Kategori: Tankarna flödar

Var precis nere i våran gårdsbutik "Emmas Livs" och killen i kassan där är alltid så trevlig och vi kom in på ålder och han undra hur gammal jag var, jag sa gissa och han sa 32-33 kanske. Så jag svara 45 och han blev helt paff och lång i ansiktet...haha...och mena på att jag såg så ung ut.
Detta är ju något som hänt mig nästan dagligen hela mitt vuxna liv att folk gissar att jag är yngre än jag är, och hur det kommer sig gissar jag på lyckligt lottad, plus välbevarad hy pga att jag aldrig hållt på med smink, krämer, solarium osv. Men även att jag sportat i hela mitt liv fram till ca 2003. Sen att jag gått upp i vikt kan kvitta för de bryr jag mig inte så mycke om eftersom jag vet att det är pga kortison och skador genom åren. Men sånt går att bota om man känner för det
Men som sagt tar aldrig åt mig av nån gissning angående min ålder, har aldrig brytt mig om sånt, fast man svarar ju artigt tack ändå såklart.
 
Många jag känner har haft ålderskriser, ni vet 25,30,40 osv. Själv har jag aldrig haft detta eftersom jag vet att vi alla blir äldre och äldre och anser bara åldern vara en siffra. Man måste kunna ha kul så länge man kan, för de finns en dag då man inte orkar mer, och det är inte för att man känner sig gammal utan för att kroppen blir gammal, och det är ju inget man kan stoppa hur pigg och energisk man än är.
Och det är inte fel att ens förälder går på krogen vid 60-70 års åldern, varför ska dom sitta hemma för att dom kommit till åren, orkar dom så ska dom såklart gå dit och ha sitt lilla roliga.
 
Visst sen kan jag förstå en del som kanske har lite panik över sin ålder eftersom de börjar komma till åren för att skaffa barn och inte hunnit med detta i tid, med de menar jag att när man nåt en viss ålder som kvinna är äggen slut ju. För min del har de aldrig varit ett problem eftersom jag redan i 20 års åldern bestämde mig för att aldrig skaffa barn och ångrar mig inte, bara synd om mamsen som aldrig får bli mormor. Redan som tonåring sa jag att jag aldrig skulle gifta mig och det står jag fast vid.
 
Så alla ni där ute som känner er gamla, gör inte de, det är en viss charm med att bli äldre med kan jag säga. även om jag fortfarande känner mig som 25 i både kropp och själ, hoppas att jag kan härja runt lika mycke som jag gör nu i minst 15-20 år till.
 
Jag har alltid haft vänner i olika åldrar som jag trivts med, så jag bryr mig inte ett dugg om hur gamla folk är. JO när det gäller killar..haha..då måste de vara lammkött ju, fast de vet ni som känner mig..haha..så har de varit hela mitt liv oxå, jag attraheras inte av de som är äldre än mig (gubbar) och aldrig gjort, sen om dessa gubbar tar åt sig av att jag kallar dom just gubbar så får dom väl kalla mig kärring om dom vill, de struntar jag totalt i. Ingen kan tycka lika, så är de bara.
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: