VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Lördag

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Vaknade vid 7 i morse och såg då att det kommit minst 1 dm snö, så härligt. Det har ju dessutom blåst hela natten. Inga massa minusgrader längre, utan väldigt milt och härligt. Hoppas verkligen denna snö får ligga kvar så vi får en vit jul.
 
Har idag fått problem med min IBS. Magen gör ont och krampar som bara den, det var de jag vaknade av tidigt i morse så jag gick och la mig igen och lyckades somna om, men samma smärta fortfarande, ett bra tag sedan nu som de gjorde så här ont. Och ändå tycker jag att jag kört en bra kost, men kan vara det vita brödet som jag rostat hela veckan. Hoppas bara att det släpper till ikväll då jag ska hem till Linda och Alli och ha kul.
Det jobbiga är att det krampar och gör ont samtidigt som jag mår illa som om jag vill kräka. Men det tror jag inte jag gör, för har inte kräkt efter nov-97 då jag opererade bort min gallblåsa. Har hört att man har svårare för det då. Fast vet inte, för jag har inte kräkt många gånger i mitt liv, nog aldrig ens haft maginfluensa.
Finns en del IBS mediciner, men tyvärr är de vissa saker i dom som jag inte tål, vilket är himla trist. Men försöker man bara hålla sig ifrån den kost som framkallar symptom så brukar de läsa sig av sig självt. Minns hösten 2008 då jag gick mycke sjukskriven pga detta. Kunde ju ha diarré i en hel vecka för att sen vara förstoppad i en hel vecka och sånt här är inte kul kan jag säga. Vad man än åt fick man inte behålla det. Det var även då jag fick min diagnos.
 
Ja ja nog om det, men håll tummarna för mig att jag kan gå ut ikväll i alla fall.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: