VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Fyndens dag!!

Kategori: Kläder

 
Kl. 07.00 åkte mamma och jag med Linda (en annan Linda) till Ullared, vi landade där vid 9-tiden.
Blev lite fika och sånt mitt i alla, en paus så att säga. Bilden på denna finns i min mobil som just nu är stendöd, ja alltså batteriet tog slut medan vi var där.
 
Men fick med mig massor hem och är jättenöjd, äntligen har jag fått en sådan där one piece, ingen äkta och dyr, men vad gör de, ville ha denna ju, skitsnygg och mysig. Fast alla på herr och dam avdelningen var för stora, med mina 157 cm så jag hittade en på barnavdelningen i storlek 158/164.
 
 
Och som den t-shirt människa jag är så hittade jag runt 20 st, men hängde tillbaka en del och tog bara
4 st med tryck med mig hem.
 
Hittade även en långärmad luvtröja, är inte mycke för långärmat, men tyckte denna var riktigt cool och annorlunda med sitt USA tema
5 svarta t-shirts, 8 par trosor, ett par termo leggings sen till vintern om de behövs under andra byxor.
Ett stort grått lakan och 2 mindre svarta handdukar
 
Sen kom mamma med jeans som hon hade hittat och jag föll direkt för dom, skitsnygga ju, eller hur, håller ni inte med. Klart ni gör..hehe. Mångfärgade med skrynklig look.
 
 
Sen var jag ju tvungen och spana in lite bland hygien oxå, tog mitt vanliga balsam och schampo. Linda tipsa om ett nytt, det röda från fructis, tog en av var så får vi se vad jag tycker om det sen.
Såklart en agenda oxå för nästa år, kört med denna sorten sedan 1997.
Lite spelkulor som jag ska dekorerar nåt med sen.
Ett svart brett armband
 
 
Ja det var det hela jag fick med mig hem.
Kom hem för ca en halvtimme sedan, så nu ska jag sätta/hänga in allt på plats. Kanske få i mig lite mat med. En dusch och sen hoppa i min nya one pice, låter väl ganska mysigt kan jag tycka.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: