VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Dagen efter

Kategori: Fest/Party

Midsommar är här. Så hur mås det därute, mår ni skit och är bakis? INTE JAG!! Alltid varit lyckligt lottad med detta som ni väl borde veta vid detta laget :P!!
 
Dagen igår började med att Linda kom till mig strax efter midda. Vi satt och drack lite och pratade lite "skit". Sen dukade vi upp för midsommarmat och avnjöt på balkongen trots att det regnade. Men Linda är rätt kass som inte äter sill ju..haha..hon och sina korvar.
 
 
Sen tog vi en dusch..haha...eller rättare sagt jag gjorde, hon fick sitta på andra sidan draperiet på toastolen och hålla mig sällskap.
Därefter drog vi hem till henne och fortsatte festa med en hel del folk.
 
Jag var faktiskt duktig och gick hem redan 1 inatt. En del drog till Casa och dit ville varken jag eller Linda plus nån till.
 
Men summan av det hela var att det blev en trevlig midsommar, inget och klaga på där inte. Jo kanske vädret med massa regn och få solglimtar. Men det är ju som det ska vara på denna dag. Inte bättre väder idag. Men vad gör de. Jag ska ändå ha en lugn lördag, tror jag tillbringar den i sängen med film och serier och nåt gott. Mensvärk som fan oxå och mår skit av det.
 
Hörs senare

Kommentarer


Kommentera inlägget här: