VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Go'morron härliga tisdag

Kategori: Jag o min vardag

Nästan uppe med tuppen idag igen, ja nästan pga solen är ju uppe redan vid 4 och vad ska man göra så tidigt. Men det är ju ett talesätt så ni förstår nog hur jag menar.
Påtal om sol så var det soligt när jag steg upp men nu har molnen fullkomligt rusat in och gömt den. Hoppas dom sticker iväg igen så den kan titta fram igen. Promenad ikväll igen med Marielle om det inte regnar.

Har haft en dålig natt igen med sömn, hon ger sig inte lilla Smulan, hon bara ska härja på natten alltså. Men jag är lika glad för det. Hon kommer väl att sluta någong gång hoppas jag :P.

Har lite ont i knä och öm i ländryggen. Men då är de som de ska vara efter en 2 timmars powerwalk igår. Jag ger mig inte, mitt knä ska tränas upp och få tillbaka sina muskler. Vill ju helst slippa en operation.

Nu blir det snart duschen, städa lite och senare ut i ärenden som de ser ut nu, måste bara vänta på att posten ska ha varit här.


Oxå vill jag önska min fina vän Rosis ett stort GRATTIS på sin födelsedag idag. Hoppas den blir helt underbar för henne.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: