VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

De här med fobier

Kategori: Tankarna flödar

En bloggare skrev till mig igår om jag ville kommentera ang ormfobi. och såklart gjorde jag de eftersom jag tillhör den kategorin. Nu har hon bilder på ormar i sin blogg..brrr..läskigt..tänk om de krälar ut genom skärmen..haha.

Fast kan säga att jag är mer rädd för spindlar. Jag sticker fortare än blixten när jag ser en, och är de hemma i min lägenhet så ringer jag efter mamma eller nån annan som är nära som kan komma o utrota åt mig. Jag har verkligen stor skräck för dessa, till och med så illa så jag tycker plastspindlar är läskiga, man bara väntar på att de ska röra på sig, de ser så sjukt verkliga ut. Och detta fick jag känna på på mitt senaste jobb av en kille som gömde en rätt stor sådan bland plastdelarna där jag stod och monterad toalettsitsar. Kan ju säga som så att jag skrek så de hördes över hela fabriken o såklart skrattade några och tyckte de var skitkul, men inte jag. Blev såklart inte sur eller nåt sånt, men de var obehagligt.

Spindlar är värre än ormar för mig, men det är nog för att ormar kan man själv välja om man vill stöta på eller inte. De är ju inte djur som tar sig in i ens hem eller krälar mitt på stan osv. Men spindlar kan verkligen konsten att finnas exakt överallt.

Usch, ryser i skrivande stund så jag har värsta gåshuden ju.

Det var en kille en gång som mena på att han kunde bota min spindelfobi för de hade han gjort med en annan tjej. ja eller hur, jag vågar ju inte ens gå i nåns hem där de finns spindlar, många har ju dessa i terrarier o de kvittar hur mycke de säger att de inte kan rymma o att de är innaför glas, jag går inte in dit ändå. Så den där killen hade fel, han hade inte träffat nån så rädd som mig. Jag skulle ju inte ens hållt i en spindel för en miljon kronor, jag så rädd är jag. Jag vågar verkligen inte.
Nu kanske ni fattar hur rädd jag är och hur illa det är med min fobi mot spindlar.





Kommentarer


Kommentera inlägget här: