VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Härligt partyväder, men....

Kategori: Jag o min vardag

Varit ute en stund, så härligt väder alltså. Såklart åkte vår skinnjackan på, kan ju inte ha en tjock dunjacka i detta fina väder. 12 grader i skuggan, 20 grader i solen, kan ju inte bli bättre.

Fick ett telefonsamtal från lite folk jag inte träffat på ett tag, dom vill jag ska komma till Klippan och hänga med på Harrys, men nja vet inte det precis. Känner inte riktigt för det. Det är ju karaoke på hemmaplan på Flamman, känner inte för de heller.
Fast skulle kunna åka på festen och sen ta tåget hem eller om jag kanske får skjuts. Men idag lockar det faktiskt inte alls att festa.

Vred ju knäet igen förra helgen och har ont, svullen stor bula i knävecket och jävla värk dygnet runt, så det känns som knäet/benet behöver sin vila. Tur jag ska på MR röntgen nästa fredag så jag får veta varför det är så här. Det är ju nu 9 månader sedan jag skadade det. Hoppas bara det inte är menisken så jag åker på den där operation som min ortoped läkare varnade mig för.

Nu funderar jag på att gå ut i köket och sätta igång och göra massa kåldolmar, eller om jag ska vänta till imorgon kanske..hmm..tar ju några timmar att göra. Så gott och varit sugen på detta ganska så länge





Kommentarer


Kommentera inlägget här: