VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Släng ihop & 10 kr

Kategori: Dagens midda

Blev ingen promenad idag pga knäet strejkar rejält, haltar som bara den..aj aj ont kan man säga. Men var i alla fall en runda på Ica, drog med mig mamsen ut i de fina vädret. Soligt och så varmt så man hade kunnat ha såna där knäkorta byxor och kortärmad tröja, men man vill ju inte klä sig så tunt för tidigt, april är ju en förrädisk månad, och snövarning har ju kommit under veckan eller var de kanske efter helgen.

Mötte Linda & Sandra oxå utanför Ica och pratade en stund. Sa att jag inte vill upp på tavernan på lördag, men de var inget snack om saken för de skulle jag visst de enligt dom..haha..kul att dom vill ha med mig mig..men nja, känner inte alls för det faktiskt. Men man kommer väl göra som vanligt och följa strömmen..haha

Istället för promenaden i eftermidda så har jag istället hållt på med massa pysslande här hemma. Och såklart en god midda, enkel "släng-ihop-midda"; kyckling, broccoli, svamp, zucchini, charlottenlök och matvete. Så gott.



Ica hade dessutom färsk ananas för endast 10 kr, ska se om jag kan äta den eller om jag kommer och visa nån form av allergi, man måste ju prova sig fram om man haft allergi sen vuxen ålder (fick det i 20 års åldern), vilket var 1988, alltså 24 år sedan.
Funkar detta så ska jag helt klart köpa fler.



Mitt tv godis ikväll. Med en liten gaffel att äta med, egentligen en sån där man tar sill med, men den funkar till allt. Har dessutom tillverkat dessa själv när jag gick min Polymertekniska utbildning.



Kommentarer


Kommentera inlägget här: