VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Äcklig brudjävel

Kategori: Tankarna flödar

Ibland är de inte kul alls att bo på en mindre ort. Även om allt som sägs går in genom ena örat och ut genom det andra. Men idag stannade de verkligen kvar innanför det ena örat eftersom det var en nära vän till mig som berättade att hon suttit helt öppet och berättat detta för henne o hennes kompis. Kan lixom inte bara låta det passera för det är grymt sjukt.

Hur kan man springa runt som tjej och säga att sin kille misshandlat henne, ja idag är de hennes såkallade ex ju. Men alla vet lixom att denna killen är världens snällaste och skulle inte göra en fluga förnär. Jag kallar det att hon vill ha uppmärksamhet.

Ja blev lite mer än text än jag tänkt om detta, men de jag vill ha sagt är att tjejen är fruktansvärt sjuk i huvudet och borde söka hjälp, man springer INTE runt med sådan osanning. Då har man sjunkit lågt som fan.
Usch för såna lögner...



Och till tjejen då: vet att du läser min blogg o visar säkert detta inlägg för dina vänner osv...men jag bryr mig lixom inte, detta är min blogg och jag får skriva vad jag vill så länge jag inte skriver ut ditt eller andras namn. Och ska ni dumma er med fula kommmentarer så varsågod, jag tar inte åt mig och tänker inte ens lägga ut era kommentarer.

Som sagt, vi lever i ett fritt land och får uttala oss hur mycke vi vill om allt

Kommentarer


Kommentera inlägget här: