VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

En aning bättre

Kategori: Jag o min vardag

Nu känns de som att migränen är på väg bort, tacka vet jag citodon. Tur jag fått sådan mot de onda i knäet, så kan jag ha dom till annat med. Fick ju diagnosen svår migrän förra året och läkaren sa då att jag fick hitta mitt sätt att lindra och bota detta eftersom vi alla botar oss på olika sätt. Så nu ska jag uppsöka läkare om recept på citodon och berätta att dessa i regel funkar varenda gång, panodil är inte ens att tänka på, funkar inte ett dugg.

Nåja, nog om det, fått i mig några kycklingben, gott och sitta och äta bara sådan, gjorde de i sällskap av en liten Smulan som jag fick dela med och tv med "Vampires Diaries".







Sen när Smulan var mätt och belåten så gick och hon och la sig och somnade i min datastol. Undrar om de kan vara så att hon tycker att jag sitter där för mycke..haha..trots att hon har en tjock rund mjuk dyna på datorbordet bredvid skärmen som hon oftast ligger på när jag sitter här.







Just nu pågår en spännande hockey match mellan Sverige och Ryssland som inte får missas, Sverige leder och hoppas dom vinner för dom är ju än så länge obesegrade. Får hålla tummar och tår hårt som tusan









Kommentarer


Kommentera inlägget här: